101 Copenhagen

Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
7 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
7 Items
32

101 Copenhagen

Dit Deense designmerk is opgericht in 2017. Met een visie om voortreffelijke kwaliteit en vakmanschap te eren, omvat de collectie meubels, verlichting en accessoires in een tijdloos, maar modern design. Met een ware passie voor materialen en verfijnde texturen, organische vormen en kleuren, presenteert 101 Copenhagen het toppunt van klassiekers en onmisbare nieuwigheden voor zowel Scandinavische als internationale interieurkenners. Het ontwerp van 101 Copenhagen is stevig geworteld in de Scandinavische bodem en gevoed door Japanse minimalistische esthetiek. Door de nadruk te leggen op hoogwaardige materialen, technieken en tradities, is de ontmoeting tussen het noorden en het oosten opmerkelijk in de holistische collecties van 101 Copenhagen. De ontwerpbenadering is dynamisch en wordt gekenmerkt door vrijheid van meningsuiting. Het creëren van unieke en tijdloze stukken zonder concessies te doen aan speelsheid en individualiteit.

Ontwerpers

Aandacht voor detail en een gedeeld gevoel voor esthetiek is wat de twee belangrijkste ontwerpers van 101 Copenhagen, Tommy Hyldahl en Kristian Sofus Hansen, drijft. Door hun achtergronden en ervaringen uit de mode-industrie, de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten en reizen in Japan samen te voegen, is een verhaal van minimalistisch, sculpturaal en conceptueel ontwerp duidelijk zichtbaar in de collecties. Het vertalen en transformeren van de simplistische inspiratie uit Japan in een Scandinavische context draait om het eren van kwaliteit, erfgoed en materialiteit zonder concessies te doen aan vorm en functie. Opgeleid als architect voegt de derde ontwerper, Nicolaj Nøddesbo, kennis over innovatieve lichtoplossingen en tijdloze nieuwigheden toe aan de 101 Copenhagen collecties. 101 Copenhagen is een samengestelde selectie van tastbare, gedurfde objecten die opvallen in een menigte en zich als een geheel verzamelen.

101 Copenhagen bij Musthaves

Voor producten van 101 Copenhagen ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Heb je een keuze kunnen maken uit deze prachtige collectie? Bestel je favoriet(en) dan nu in onze online shop. Profiteer van voordelen zoals gratis verzending boven de €39,-, een retourtermijn van 30 dagen, gratis achteraf betalen en de mogelijkheid tot betalen in termijnen. Heb je nog vragen over de collectie van 101 Copenhagen of andere top designmerken? Neem dan contact met ons op en onze professionals helpen je graag verder.
To Top