Vazen van Pols Potten

Vazen van Pols Potten
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
3 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
3 Items
32

Pols Potten

In het verhaal van Pols Potten loopt creativiteit als een rode draad er doorheen. Avontuur staat aan de basis van alles wat ze doen. Ze gaan voor wereldse expressie, kiezen voor gedurfde samenstellingen en maken eigen regels. De designs van Pols Potten geven je interieur iets verrassends, brengen het tot leven en bieden je de gelegenheid om te spelen met jouw ruimte. Zij ontdekken met enthousiasme, ontwerpen met humor en creëren met een niet-aflatende nieuwsgierigheid. Het belangrijkste vinden zij het volgen en voeden van hun creatieve instinct. Wat ze doen, doen ze goed en met heel hun hart. Als je volwassen wordt volg je in toenemende mate de regels van anderen. Hierbij vergeet je ironisch genoeg vaak de magie van het spel. Speelsheid is essentieel voor onze ontwikkeling, het bevordert onze fantasie en stimuleert onze creativiteit. Dat laat Pols Potten in al hun ontwerpen terugkomen. Alles is met het oog op speelsheid en creativiteit.

Design vazen

Vazen zijn op verschillende manieren te gebruiken in je woning. Natuurlijk is een vaas altijd decoratief, maar je kan er naast bloemen ook takken, veren of verlichting in doen. Pols Potten heeft geen standaard vazen, deze vazen zijn waarde kunstwerken. Dus op het moment dat je niks hebt om erin te zetten kunnen ze perfect als decoratie alleen. De verschillende materialen zorgen voor verschillende stijlen. Ga je voor mooi bewerkt glas? Of ben je helemaal van keramiek? Je kunt kiezen voor een vaas waar meerdere bloemen in kunnen, los van elkaar of in één hals. Ook heeft de collectie vazen waar je één bloem alle aandacht kan geven. Deze bijzondere vazen geven ieder interieur dat laatste puntje op de 'i'. Laat je inspireren door deze mooie collectie!

Pols Potten bij Musthaves

Voor producten van Pols Potten ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Als je vragen hebt over producten van Pols Potten, of je kunt iets (nog) niet vinden op de website, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord of alles van Pols Potten en andere top designmerken.

To Top