076-5328184

Achteraf betalen met AfterPay


Steeds meer mensen kiezen voor het achteraf betalen van hun online-aankopen. Dat is ook logisch, want net als bij het winkelen in een winkelstraat willen veel mensen éérst zien en vasthouden wat zij kopen. Wij van Musthaves.nl bieden je de mogelijkheid van achteraf betalen, geheel kosteloos!

Zo gemakkelijk is het: je bestelt online, wij leveren het product en AfterPay stuurt u achteraf een betaaloverzicht. U betaalt dan veilig achteraf door middel van telebankieren of via de betaalbutton in de digitale (email) factuur. Kies zelf wannéér je betaalt! Veilig en vertrouwd.

Met AfterPay hoeft je niet langer het volledige aankoopbedrag vooruit te betalen. Ook hoef je geen creditcard gegevens in te voeren of een banktoken te gebruiken als je aan het online winkelen bent. Het product wordt gewoon geleverd en AfterPay biedt je vervolgens een betaaltermijn van maar liefst 14 dagen! Dit geeft de keuze om te betalen op het moment dat het beste bij jou past. Handig wanneer je bijvoorbeeld elders bent en niet direct uw creditcard of kaartlezer voor internetbankieren bij de hand hebt.

Let wel, deze mogelijkheid is vooralsnog enkel maar van toepassing voor Nederlandse klanten. Zodra dit beschikbaar is in België zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Kortom, kies voor zekerheid en kies voor betalen achteraf. Houdt uiteraard wel rekening met de voorwaarden, indien je niet kunt betalen met AfterPay als betaalmogelijkheid, neem dan contact met ze op. Je kunt ze bellen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 en zaterdag van 9:00 tot 13:00 op het nummer 020-7230270 (lokaal tarief) of via de mail.

Krokus Sale

 

 

Krokus Sale