Webshop Keurmerk
076-5328184

Vanwege de drukte heb je kans dat het bezorgen van je bestelling en reactie van onze klantenservice iets langer kan duren dan dat je van ons gewend bent     ⓘ     Meer info


Anne Lighting

Anne Lighting

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Anne Lighting

De naam is ontstaan nadat Anne een gedurfde stap maakte in haar leven, namelijk haar eigen bedrijf starten in de verlichtingsbranche! Sinds 2015 bestaat dit bedrijf dat opgestart is door Anne en haar moeder, zij streven samen om de laatste trends beschikbaar te maken voor het grote publiek voor een betaalbare prijs. Hun specialisatie in verlichting heeft al een heel verleden achter zich. De vader, groot- en overgrootvader hebben namelijk al meer dan 80 jaar ervaring in deze tak. Die kennis wordt dan ook goed gebruikt om inspiratie op te doen voor de nieuwe collecties en het is natuurlijk een perfecte manier om je producten een eigen twist te geven.

Eigenwijs maar ook eigentijds

Door de dappere en eigenwijze houding van Anne gaat de verlichtingsmarkt in zijn geheel veranderen. De ontwerpen van de collectie doen moeder en dochter geheel zelf. Daarbij bezoeken ze ook zelf vele beurzen om de laatste trends op te doen. Vervolgens brengen ze veel tijd door aan de tekentafel om het perfecte product te kunnen leveren. Blindelings trends volgen doen ze echter niet, er moet altijd een eigentijdse twist in zitten waar Anne in gelooft.

Musthaves.nl is officieel dealer van Anne Lighting

Voor de producten van Anne Lighting ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Anne Lighting, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Anne Lighting en vele andere top designmerken.
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gebruik de kortingscode voor 12,5% korting op heel veel musthaves!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5400 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!