Webshop Keurmerk
076-5328184

Beija Flor

Beija Flor

30 artikel(en)

30 artikel(en)

Beija Flor

Beija Flor is opgericht in 2007 door designer Maya Kounievsky en bloeide vanaf dat moment uit tot een succesvol lifestyle-merk. De onophoudelijke zoektocht naar creativiteit, innovatie en kwaliteit voerde Maya en haar team door het ontwikkelingsproces, op weg naar een prachtige collectie. De gebruikte technologieën in combinatie met de diepgaande verstandhouding van Maya en haar team tot het ontwerp, staat ze toe zich volledig uit te drukken in de ware aard en karakter van het product.
De designstudio, hoofdkantoor en showroom zijn allen gevestigd in het Noorden van Israel, in een eco-dorp wat uitkijkt over het Meer van Tiberias. Beija Flor is een klein bedrijf wat gedreven word door een ware passie voor creatieve expressie en het voortdurende proces van kennis vergaren, welke niet gebonden zijn aan een tijd of plaats.

Beïnvloed door de natuur

De designers bij Beija Flor zijn voor de ontwerpen vooral geïnspireerd door de natuur, hebben de geometrische vormen verkend en geïnterpreteerd op een manier die de oude relatie tussen de mens en zijn omgeving viert. De invloed van de natuur in combinatie met de praktische, moderne levensstijl brengt de ontwerpen van Beija Flor tot een waar succes.

Musthaves.nl is officieel dealer van Beija Flor

Voor de producten van Beija Flor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de laagste prijs garantie, bezorgen gratis en bovendien op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Beija Flor, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over Beija Flor en vele andere top designmerken.
Musthaves.nl | Back to School met de mooiste bureau's, tafellampen, kasten en bureaustoelen.
Musthaves.nl | Back to School met de mooiste bureau's, tafellampen, kasten en bureaustoelen.
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5000 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!