Bend staande kapstok Cascando

 355,00
Meer informatie
Productnummer 1071
Merk Cascando
Ontwerper Peter van de Water
Kleur Diverse kleuren
Materiaal Metaal
Hoogte 176
Diameter Ø 50
Gratis thuisbezorgd vanaf € 25
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
De Bend staande kapstok is onderdeel van een reeks kwalitatieve Cascando producten.
De bijzondere vorm en belijning van de Bend kapstok creëren een simpel doch intrigerend beeld. Dit ontwerp is gemaakt van stalen panelen die op een natuurlijke met elkaar zijn verbonden. Een praktische kapstok, maar bovenal een tijdloos en architectonisch object. Een kapstok die op een fijne manier zijn aandacht vraagt in jou hal en/of ontvangstruimte. - Tijdloos design. - Ontworpen door Peter van de Water. - Gemaakt van staal. - Verkrijgbaar in 3 kleuren.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over staande kapstokken of over een ander product van Cascando dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Bend staande kapstok van Cascando en vele andere musthaves.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top