076-5328184

Betaalmethoden, op welke manieren kunt u bij ons betalen?


Bij ons kunt u op verschillende manieren betalen. Zowel in Nederland als voor Belgie. Hieronder enige uitleg inzake de verschillende betaalmethoden.

Betalen met PIN:

In onze winkel in Breda, Spinveld 13 kunt u uw aankoop betalen met PIN.

 

Betalen met IDEAL:

Betalen via iDEAL is veilig en snel. Het is internetbankieren en lijkt eigenlijk wel op pinnen. Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Dit kan zijn: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Regiobank, SNS bank, Bunq, KNAB, Triodos Bank, Rabobank en Van Lanschot. U logt in met uw kaartlezer en bankpas en de betaling wordt direct uitgevoerd.

 

Betalen met Paypal:

Heeft u een Paypal account? Dan kunt u betalen met uw Paypal tegoed of via uw aangesloten creditcard op uw Paypal account. Veilig en vooral snel.

 

Betalen met Creditcard ( Visa, Mastercard en American Express)

Gemakkelijk betalen met je Visa, Mastercard of American express kaart. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie of vier cijfers.

 

Betalen met Afterpay:

U wil graag achteraf betalen? Dat kan bij Musthaves.nl Wij werken samen met AfterPay. We sturen uw bestellen op en u krijgt daarna 14 dagen de tijd om te betalen via de digitale acceptgiro die u ontvangt in uw mailbox. Deze is vervolgens gemakkelijk te voldoen via IDEAL. Er is geen maximale orderwaarde. Is afhankelijk van u besteltotaal, gegevens en betaalverleden bij Afterpay mocht u daar reeds bekend zijn als klant. Ervaart u problemen, neem dan even contact op met onze Klantenservice, Telefoon: 076-5328184 (tijdens kantooruren).

 

Betalen met Bancontact / MrCash (voor Belgische klanten):

Met Bancontact / Mr Cash kun je een bestelling direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening. Je kunt dan betalen met je eigen bankpas en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank.

 

Zakelijk op rekening bestellen:

Dat is mogelijk mits uw goedkeuring heeft na telefonisch contact te hebben gehad. Scholen, instellingen, (semi-)overheid in Nederland en Belgie kunnen direct zonder toestemming zakelijk op rekening bestellen. U bent een Belgische firma en u wilt de BTW verlegd hebben, mail of bel ons en wij regelen alles. Telefoon +31-(0)76-5328184

 

 

Oktober Woonmaand

 

Rodeo Actie

 

€10,- Collectie korting

Oktober Woonmaand

 

Rodeo Actie

 

€10,- Collectie korting