Webshop Keurmerk
076-5328184

Betaalmogelijkheden


Met alle verschillende methoden waarop een (online) betaling verricht kan worden, biedt Musthaves een ruim aanbod van verschillende betaalmogelijkheden. Hieronder enige uitleg inzake de verschillende opties voor zowel in Nederland als voor in België.


Achteraf betalen met AfterPay

Wil je graag achteraf betalen? Ook dat is mogelijk bij Musthaves.nl dankzij onze samenwerking met AfterPay. Hiervoor is geen maximale orderwaarde vereist maar er wordt wel rekening met het besteltotaal, je gegevens en betaalverleden bij AfterPay, mocht je daar reeds bekend zijn als klant. Na ontvangst van je bestelling krijg je 14 dagen de tijd om deze te betalen via de digitale acceptgiro die je ontvangt in je mailbox. Deze is vervolgens gemakkelijk te voldoen via iDEAL. Ervaar je problemen of onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ze op. Je kunt ze bellen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 en zaterdag van 9:00 tot 13:00 op het nummer 020-7230270 (lokaal tarief) of via de mail. Kijk hier voor meer informatie inzake AfterPay. AfterPay is momenteel enkel nog beschikbaar voor Nederlandse consumenten.


Gespreid betalen met In3

Ook is het mogelijk om bij ons gespreid in termijn van 3 periodes te betalen bij een aankoopbedrag vanaf €100,- tot een maximaal bedrag van €3000,-. Je eerste termijn betaal je op het moment van je bestelling, na 30 dagen betaal je je 2de termijn en pas na 60 dagen de 3de termijn. Simpel en zonder extra bijkomende kosten! Voorafgaand aan de betaling doet In3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan payin3.nl. In3 is momenteel enkel nog beschikbaar voor Nederlandse consumenten.


Betalen met iDEAL

Betalen via iDEAL is de snelste manier van online betalen. Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. De deelnemende banken zijn ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Regiobank, SNS bank, Bunq, KNAB, Triodos Bank, Rabobank en Van Lanschot. Je logt in middels hetzelfde proces als gewend van de betreffende bank en de betaling wordt direct uitgevoerd.


Betalen met PIN

Dit kan in onze woonwinkel in Breda, snel en eenvoudig. Het bestelproces wordt, indien het product niet voorradig is, direct in behandeling genomen.


Betalen met PayPal

Heb je een PayPal account? Dan kun je betalen met je PayPal tegoed of via je aangesloten creditcard op je account. Veilig en vooral snel.


Betalen met Creditcard

Gemakkelijk betalen met je Visa, Mastercard of American express kaart. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie of vier cijfers.


Betalen met Bancontact / MrCash (voor Belgische klanten)

Met Bancontact / Mr Cash kun je een bestelling direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening. Je kunt dan betalen met je eigen bankpas en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank.


Zakelijk op rekening bestellen

Dat is mogelijk mits je goedkeuring hebt ontvangen na telefonisch contact te hebben gehad. Scholen, instellingen, (semi-)overheid in Nederland en België kunnen direct zonder toestemming zakelijk op rekening bestellen. Ben je een Belgische firma en je wilt de BTW verlegd hebben, neem dan contact met ons op en wij regelen alles.
Musthaves.nl | Combineer en ontvang 10% korting!
Musthaves.nl | Combineer en ontvang 10% korting!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis retourneren

Gratis* retourneren

Maar liefst 100 dagen bedenktijd waarop je het artikel kosteloos mag retourneren of ruilen, mits het voldoet aan de voorwaarden.
Musthaves.nl | Gratis gespreid of achteraf betalen

Gespreid of achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst. Met In3 betaal je over 3 termijnen. Gemakkelijk en zonder extra kosten!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met bijna 4400 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!