076-5328184

Betaalmogelijkheden


Met alle verschillende methoden waarop een (online) betaling verricht kan worden, biedt Musthaves een ruim aanbod van verschillende betaalmogelijkheden. Hieronder enige uitleg inzake de verschillende opties voor zowel in Nederland als voor in België.


Betalen met PIN

Dit kan in beide onze woonwinkels in Breda, snel en eenvoudig. Het bestelproces wordt, indien het product niet voorradig is, direct in behandeling genomen.


Betalen met iDEAL

Betalen via iDEAL is de snelste manier van online betalen. Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. De deelnemende banken zijn ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Regiobank, SNS bank, Bunq, KNAB, Triodos Bank, Rabobank en Van Lanschot. Je logt in middels hetzelfde proces als gewend van de betreffende bank en de betaling wordt direct uitgevoerd.


Betalen met PayPal

Heb je een PayPal account? Dan kun je betalen met je PayPal tegoed of via je aangesloten creditcard op je account. Veilig en vooral snel.


Betalen met Creditcard

Gemakkelijk betalen met je Visa, Mastercard of American express kaart. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie of vier cijfers.


Betalen met AfterPay

Wil je graag achteraf betalen? Ook dat is mogelijk bij Musthaves.nl dankzij onze samenwerking met AfterPay. Hiervoor is geen maximale orderwaarde vereist maar er wordt wel rekening met het besteltotaal, je gegevens en betaalverleden bij AfterPay, mocht je daar reeds bekend zijn als klant. Na ontvangst van je bestelling krijg je 14 dagen de tijd om deze te betalen via de digitale acceptgiro die je ontvangt in je mailbox. Deze is vervolgens gemakkelijk te voldoen via iDEAL. Ervaar je problemen of onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ze op. Je kunt ze bellen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 en zaterdag van 9:00 tot 13:00 op het nummer 020-7230270 (lokaal tarief) of via de mail. Kijk hier voor meer informatie inzake AfterPay.


Betalen met Bancontact / MrCash (voor Belgische klanten)

Met Bancontact / Mr Cash kun je een bestelling direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening. Je kunt dan betalen met je eigen bankpas en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank.


Zakelijk op rekening bestellen

Dat is mogelijk mits je goedkeuring hebt ontvangen na telefonisch contact te hebben gehad. Scholen, instellingen, (semi-)overheid in Nederland en België kunnen direct zonder toestemming zakelijk op rekening bestellen. Ben je een Belgische firma en je wilt de BTW verlegd hebben, neem dan contact met ons op en wij regelen alles.

Krokus Sale

 

 

Krokus Sale