Betaalmogelijkheden
 

Betaalmogelijkheden

Met alle verschillende methoden waarop een (online) betaling verricht kan worden, biedt Musthaves een ruim aanbod van verschillende betaalmogelijkheden. Hieronder enige uitleg inzake de verschillende opties voor zowel in Nederland als voor in België.

Achteraf betalen met Klarna

Wil je graag achteraf betalen? Ook dat is mogelijk bij Musthaves.nl dankzij onze samenwerking met Klarna. Hiervoor is geen maximale orderwaarde vereist maar er wordt wel rekening met het besteltotaal, je gegevens en betaalverleden bij Klarna, mocht je daar reeds bekend zijn als klant. Alles over Klarna kun je vinden op onze Klarna informatiepagina. Achteraf betalen met Klarna is beschikbaar voor zowel Nederlandse als voor Belgische consumenten.

Betalen met iDEAL

Betalen via iDEAL is de snelste manier van online betalen. Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. De deelnemende banken zijn ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Regiobank, SNS bank, Bunq, KNAB, Triodos Bank, Rabobank en Van Lanschot. Je logt in middels hetzelfde proces als gewend van de betreffende bank en de betaling wordt direct uitgevoerd.

Betalen met PayPal

Heb je een PayPal account? Dan kun je betalen met je PayPal tegoed of via je aangesloten creditcard op je account. Veilig en vooral snel.

Betalen met Creditcard

Gemakkelijk betalen met je Visa, Mastercard of American Express kaart. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie of vier cijfers.

Betalen met Bancontact / MrCash (voor Belgische klanten)

Met Bancontact / Mr Cash kun je een bestelling direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening. Je kunt dan betalen met je eigen bankpas en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank.

To Top