Betaalmogelijkheden
 

Betaalmogelijkheden

Met alle verschillende methoden waarop een (online) betaling verricht kan worden, biedt Musthaves een ruim aanbod van verschillende betaalmogelijkheden. Hieronder enige uitleg inzake de verschillende opties voor zowel in Nederland als voor in België.

Achteraf betalen met Klarna

Wil je graag achteraf betalen? Dat is mogelijk bij Musthaves.nl dankzij onze samenwerking met Klarna. Hiervoor is geen maximale orderwaarde vereist maar er wordt wel rekening met het besteltotaal, je gegevens en betaalverleden bij Klarna, mocht je daar reeds bekend zijn als klant. Alles over Klarna kun je vinden op onze Klarna informatiepagina. Achteraf betalen met Klarna is beschikbaar voor zowel Nederlandse als voor Belgische consumenten.

In termijnen betalen met In3

Wil je graag het aankoopbedrag gespreid in termijnen betalen? Ook dat is geen enkel probleem bij Musthaves.nl, dit doen wij in samenwerking met In3. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag maar liefst € 3.000,-. Je spreidt het aankoopbedrag over 3 termijnen waarbij je het eerste termijn direct kunt betalen na het plaatsen van je bestelling. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd voor het tweede termijn en 60 dagen voor het derde en laatste termijn. Alles over In3 kun je vinden op onze In3 informatiepagina. Gespreid betalen met In3 is momenteel enkel nog beschikbaar voor Nederlandse consumenten.

Betalen met iDEAL

Betalen via iDEAL is de snelste manier van online betalen. Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. De deelnemende banken zijn ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Regiobank, SNS bank, Bunq, KNAB, Triodos Bank, Rabobank en Van Lanschot. Je logt in middels hetzelfde proces als gewend van de betreffende bank en de betaling wordt direct uitgevoerd.

Betalen met PayPal

Heb je een PayPal account? Dan kun je betalen met je PayPal tegoed of via je aangesloten creditcard op je account. Veilig en vooral snel.

Betalen met Creditcard

Gemakkelijk betalen met je Visa, Mastercard of American Express kaart. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie of vier cijfers.

Betalen met Bancontact / MrCash (voor Belgische klanten)

Met Bancontact / Mr Cash kun je een bestelling direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening. Je kunt dan betalen met je eigen bankpas en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank.

Musthaves Giftcard

Heb je een Musthaves Giftcard ontvangen? Hier kun je gemakkelijk en snel, evenals de bovenstaande betaalopties, voor kiezen tijdens het betaalproces. Deze betaalmethode staat onderaan de betaalopties weergegeven waarbij je de 19-cijferige code plus de PIN code in kunt vullen. Voor een eventueel restbedrag op de bestelling, zal je worden doorgeleid naar een betaalvenster waarbij je het restbedrag middels iDEAL of Bancontact kunt betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving. Meer informatie over de Giftcard kun je vinden op onze Musthaves Giftcard informatie pagina.

To Top