Webshop Keurmerk
076-5328184

Ontvang direct 10% korting bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief!     ⓘ     Meer info

Browse by categorie

Sfeervolle verlichting voor jouw huis

Door Team Musthaves in WOONNIEUWS
Verder lezen
Ga je voor slim of ga je voor goud? Wat je ook kiest, het draait vooral om groot. Size does matter in 2020! En dan hebben we het natuurlijk over…verlichting! Eén grote blikvanger, twee grote lampen boven de eettafel of nóg beter; een grote groep van hanglampen bij elkaar. Goede verlichting is een belangrijk onderdeel van het interieur. Het heeft namelijk grote invloed op de kleuren en sfeer in huis. Musthaves neemt je mee in dé verlichtingstrends van 2020.

Waarom de slaapbank weer hip is

Door Team Musthaves in WOONNIEUWS
Verder lezen
Een meubelstuk dat niet teveel plaats inneemt en comfort in twee standen biedt. De slaapbank is terug van weggeweest. En dat heeft alles te maken met de veranderende huizenmarkt. We gaan steeds kleiner wonen en dat vraagt om functionele woonitems. Ook delen we steeds vaker ons huis. De slaapbank speelt heel handig in op deze trends. En wij van Musthaves laten deze trend zeker niet aan ons voorbij gaan.

Ruim je kast op met de KonMari methode

Door Team Musthaves in WOONNIEUWS
Verder lezen
De kerstboom is weer de deur uit, de kerstballen gaan terug de kast in. Net zoals al het speelgoed gezien de vakantie voorbij is. Het is tijd om op te ruimen maar waar begin je in godsnaam?! Geen nood, opruimen is tegenwoordig een ware trend dankzij opruimgoeroe Marie Kondo. Start met minimaliseren en investeer in een goede opbergkast om alles snel en gemakkelijk op te bergen. Van kledingkasten en boekenkasten tot dressoirs en mooie planken aan de wand. Berg al je spullen geordend op in moderne design opbergmeubels of opbergmanden en geniet het komende jaar van een opgeruimd huis dankzij Marie Kondo.

Woontrend ‘Natural Living’ ook in 2020 dé trend

Door Team Musthaves in WOONNIEUWS
Verder lezen
Een nieuw jaar brengt nieuwe woontrends met zich mee. En ook dit jaar zijn materialen afkomstig uit de natuur favoriet. Natuurlijke materialen zijn niet alleen mooi maar ook populair vanwege het duurzame en milieuvriendelijke karakter. En de verwachting is dat deze duurzame woontrend alleen maar zal groeien. Gelukkig gaan duurzaamheid en schoonheid steeds meer hand in hand. En wij van Musthaves nemen je graag mee in deze pure woontrend.
Musthaves.nl | Maak hier jouw kortingscode aan en ontvang 10% korting!
Musthaves.nl | Maak hier jouw kortingscode aan en ontvang 10% korting!
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5400 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!