Pizza’s bakken, marshmellows roosteren en ondertussen genieten van de warmte van het vuur. Of het nu zomer of winter is, het Nederlandse Weltevree ontwerpt de mooiste items voor fikkiestokers, kampeerders en moderne hippies. Zoek het avontuur op in je achtertuin met warmte, vuur en water. Stoere buitenovens, houtgestookte tubs en mondgeblazen buitenverlichting, alles voor vakantie in eigen land!

Voor kleine en grote mannen blijft vuurtje stoken toch echt een (nostalgisch) avontuur. Om het gevoel van het vroegere buitenleven te ervaren, maar wel in alle veiligheid en comfort, startte Weltevree in 2007 hedendaagse, duurzame producten die mensen weer dichter bij de natuur brengen. De collectie bevat een schat aan items waarvan menig mannenhart sneller van gaat kloppen. En nee niet getreurd, Weltevree denkt aan iedereen.

Eigen haard is goud waard

Een buitenkeuken en kampvuurplaats ineen, de Outdooroven is stiekem wel onze favoriet. Samen vuurtje stoken en ondertussen ligt de vers gevangen vis grillend in de oven. Tot laat in de avond genieten van de warmte van het vuur met hier en daar een geroosterde marshmellow tussendoor. De combinatie van een oven en open vuur maakt de Outdooroven van Weltevree wel heel aantrekkelijk. Zelfs in de winter nodigt hij je uit om lekker naar buiten te komen en de aangename warmte van het vuur te voelen.

Outdooroven Weltevree

Vakantie in eigen land

Terwijl de kids zich vermaken op de Swing schommel, hang jij lekker achterover in de Beach Rocker. De combinatie tussen de welbekende strandstoel gecombineerd met het frame van een schommelstoel laten je de dagelijkse beslommeringen vergeten. Samen schommelend genieten jij en je kids van een ontspannend moment in de frisse buitenlucht, en dat allemaal in eigen tuin.

Beach Rocker Weltevree

Onverwachts visite? De slimme Wheelbench is een buitenbank met kruiwagenwiel en rijd je zo richting het terras of kampvuur. Lekker praktisch, typisch Nederlands maar wel een opvallend design en een echte eyecatcher rondom het huis. Versier de boel met de Stringlight in zes verschillende kleuren en het feest kan beginnen. En dat is nu precies waar Weltevree voor staat, iedere keer opnieuw een feestje in eigen tuin!

Wheelbench bank Weltevree