0%

Weltevree is een Nederlands design merk, opgericht in 2007. Zij zijn producent van hedendaagse duurzame producten die als doel hebben jou en je omgeving te activeren. Met hun team ontwikkelen ze inventieve producten in samenwerking met de beste ontwerpers en uitvinders, zowel met gevestigde namen als met opkomend talent. 

 

Wat betekent Weltevree? 

Weltevree gaat om welbehagen en tevreden zijn met je omgeving. Oude boerderijen in Nederland zijn hier vaak naar vernoemd. Het is een huiselijk gevoel: daar waar je op je plek bent. 

het bovenaanzicht van de patio serie. Een bank, stoel en bijzettafel.

 

Hoe gaan ze te werk?

Bij Weltevree geloven ze in de ervaring die je op kunt doen in je directe omgeving. Hun missie is om bij te dragen aan een bewuster, socialer en tevreden leven door producten te creëren die je stimuleren om de omgeving te verkennen en deze op een nieuwe manier te gebruiken. De producten vragen om interactie en komen dan ook pas echt tot leven wanneer je ze gebruikt. Ook al hebben we een voorliefde voor mooie producten die goed in elkaar zitten, in hun ogen zijn ervaringen je meest waardevolle bezit. Elk product van Weltevree is gemaakt om deze ervaring het hele jaar door te ondersteunen. Deze producten zijn ontworpen met duurzaamheid als belangrijk speerpunt en zijn gemaakt van eerlijke materialen die jarenlang meegaan. Een transparant productieproces en ervaren partners zijn een onlosmakelijk onderdeel van hun werkwijze. Weltevree maakt wel overwogen keuzes en blijven zichzelf voortdurend uitdagen om je te verrassen met bijzondere ideeën en inspirerende producten. 

Een schommel hangend aan een paal langs het strand. De man schommelt boven het water.

 

Producten

Als ze ergens verstand van hebben is het wel het buitenleven. De collectie is breed en vol met mooie en vooral praktische producten. Ik wil wat leuke producten uitlichten die een echte beleving maken van jouw tuininrichting.

  • De Bended serie: een collectie met banken, stoelen en tafels van 100% gerecycled aluminium. Deze producten zijn uitgevoerd in verschillende kleuren om er een vrolijk geheel van te maken. De aluminium platen zijn gebogen om de vorm van deze slimme design producten te krijgen. Ze zijn ook nog eens makkelijk te verplaatsen door het lichte gewicht. Aluminium neemt de omgevingstemperatuur aan, maar zal niet heet worden. Dit zijn de ideale producten voor iemand die op zoek is naar tuinmeubels die er fantastisch uitzien en ook nog duurzaam zijn ontwikkeld. De collectie bevat verschillende formaten zodat er altijd iets te vinden is wat past in jouw tuin of op jouw terras.

grote groene buitentafel met tuinbanken en krukken. de tafel is gedekt.  tuintafel in het donkerblauw met tuinbanken en krukken. De tafel is gedekt en er staan tafellampen op.

 

  • Outdooroven: niets is lekkerder dan van je tuin genieten onder het genot van een brandende haard die voor jou eten aan het bereiden is. De warmte van het vuur en de geur van je eten gemengd met de geur van het brandende hout. Dat is echt genieten! Deze outdooroven is geschikt voor het afbakken van pizza’s, ovengerechten en het grillen van jouw favoriete producten. Bak je eten en verwarm jezelf tegelijkertijd. Voor de outdooroven zijn er verschillende accessoires beschikbaar voor een ultieme beleving. Waaronder een pizzaspatel, thermometer, handschoenen en ovenschaal. Laat de mooie dagen maar komen!

een pizza wordt met de pizzaspatel in de outdooroven gelegd.  vlees wordt gebakken op het rooster in de outdooroven.

 

  • Guidelight: een lamp die multifunctioneel in te zetten is. Deze lamp is te gebruiken als zaklamp, werklamp en sfeerverlichting. De draaibare bol is voorzien van een LED-licht en met een simpele handbeweging te transformeren van schijnwerper tot sfeerverlichting. Je kunt de lamp namelijk gemakkelijk dimmen. Ideaal voor alles wat je graag in je tuin wil verlichten. En alsof dat nog niet alles is, je kunt de lamp opladen via micro-USB. Geen gerommel meer met batterijen! 

de rode en groene guidelight staan op een gedekte tafel.  de groene guidelight staat in een tentje met een prachtig uitzicht.

 

Ben jij nu nieuwsgierig geworden naar de mooie producten die wij van Weltevree op onze website hebben staan? Klik dan op de link en je komt direct bij het hele assortiment.

 

Volg je ons al op Instagram en Facebook? Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, woontrends en acties!