0%

De August serie van Serax is minimalistisch vormgegeven en bestaat uit eenvoudige vormen. Het idee van de ontwerper, Vincent van Duysen, was om het meubilair te ontwerpen tot de absolute basis waar een stoel of tafel vandaan komt. Dit maakt ook dat alles meubels perfect bij elkaar passen. Deze mooie serie bestaat uit verschillende meubels, van eetkamerstoel tot barkruk en van bijzettafel tot eettafel. De August serie heeft alles wat je nodig hebt. Wat het leuke van deze serie is, je kunt ze zowel binnen als buiten neerzetten. Ze zijn namelijk van aluminium en daardoor weerbestendig. Aluminium heeft ook als voordeel dat het onderhoudsarm is. Weinig werk en ook nog eens overal neer te zetten. Ideaal! En alsof dat nog niet genoeg is, je hebt ook nog de keuze uit verschillende natuurlijke kleuren. In deze blog maak je kennis met de August serie. 

 

Collectie om comfortabel op te zitten
In deze collectie vind je mooie zitmeubels die binnen ieder interieur passen. Je vind hier barkrukken, eetkamerstoelen, banken en krukjes. Allemaal in dezelfde stijl en kleuren voor een passend geheel. Ze zijn licht van gewicht, dus makkelijk te verplaatsen in je huis of naar je tuin. Wanneer je een extra stoel nodig hebt, heb je deze zo gepakt. En het aanschuiven aan tafel gaat ook heel gemakkelijk. 

Zwarte vierkanten eettafel met twee stoelen eraan. Één van de stoelen is met armleuning en de ander zonder. Op tafel staat een dienblad met glazen erop. Een groen bartafel met daaraan een groene barkruk.

Collectie waar je heerlijk aan kan zitten
Voor al maaltijden en om alles bij de hand te hebben moet je bij deze collectie zijn. Vol met eettafels, bartafels en bijzettafels, in verschillende formaten en kleuren. Alles is ook buiten te gebruiken, dus dat is dubbel zo leuk. Voor de spontane etentjes buiten of wanneer extra ruimte nodig hebt voor je gasten. De eettafels zijn zo gemaakt dat je ze eventueel aan elkaar kunt schuiven als dat nodig is. 

Groene ronde salontafel, ronde bijzettafel en rechthoekige lage eettafel. zwarte rechthoekige eettafel met vier zwarte stoelen eraan.

Collectie om te ontspannen
Voor die heerlijke ontspannen momenten zit je bij deze collectie goed. Met de ligbedden en loungestoelen van de August serie beleef je het ultieme relaxmoment. Ze zijn makkelijk te verplaatsen doordat ze licht van gewicht zijn en de ligbedden hebben wieltjes, dus je draait lekker met de zon mee. En wanneer je geen tijd hebt om ze binnen te halen kunnen ze prima buiten blijven staan. 

Je ziet alle drie de kleuren ligbedden in de tuin staan. Groen, wit en zwart. Een groene loungestoel met ronde groene bijzettafel.

 

Zijn jullie ook enthousiast geworden van de mooie August serie van Serax? De volledige serie vind je via deze link. 

 

Volg je ons al op Instagram en Facebook? Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, woontrends en acties!