Denk aan spicy kleuren en waan je in India. Of dagdroom over Scandinavië met al haar mooie natuur. De jonge designers van Luzo halen precies daar hun inspiratie vandaan tijdens de vele reizen die zij maken. En dat levert een verfrissend en eigentijds design op. Ook dit voorjaar presenteert Luzo opnieuw een zeer gewaardeerde collectie van moderne meubels en woonaccessoires.

Van velvet tot messing en hout, Luzo speelt helemaal in op de trends van nu. Kijk naar de prachtige Jolien eetkamerstoel. Net zoals vele items kenmerkend door de geometrische vormen en bestaande uit één kleur. Dit maakt dat de meeste woonitems van Luzo gemakkelijk te combineren zijn. Of dat nu met elkaar is of binnen een aanwezige woonstijl.
Voorbeeldje? Combineer de Jolien eetkamerstoel met de Suri eettafel of bij jouw houten eettafel die al in huis staat. Voor een extra speels effect kies je meerdere stoelen in verschillende kleuren. Jolien eetkamerstoelen

Terrazzo tafelbladen terug van weggeweest

Het vooruitstrevende Luzo geeft een voorzet met de nieuwe Mario bijzettafel. Terrazzo is een inlegtechniek met kleine gekleurde steen waarmee vloeren en tafelbladen worden gemaakt. Het is een ambachtelijk proces en een meubel van Terrazzo is vaak dan ook kostbaar. De Mario bijzettafel heeft een tafelblad van Terrazzo steen met poten van metaal in goudkleur.

De Italiaanse uitvinding was 500 jaar al een hele speciale ambacht. Het werd ontdekt als oplossing om restjes marmer te gebruiken. De kleine stenen werden gemengd met beton of klei en gebruikt als terrasvloeren en dat verklaar gelijk de naam. Bij Luzo houden ze ervan om oude technieken opnieuw te gebruiken. Dus besloten de designers om terrazzo in tafelbladen te gebruiken. En daar is bijzettafel Mario. Sterk, stevig, compact van formaat en genoemd naar onze Italiaanse voorouder.

Mario bijzettafel

Jouw huis, jouwe fijne plek

Betaalbaar, origineel en van goede kwaliteit, Luzo wordt dan ook erg gewaardeerd door onze klanten. Ze streven naar een goede prijs-kwaliteit verhouding en willen dat jouw huis, jouw fijne plek wordt. Dit is een belangrijke reden waarom wij graag met hun samenwerken. Shop nu de Luzo collectie en breng het voorjaar in huis!