0%

Het is bijna zover, de dag dat je vader in het zonnetje gezet word, Vaderdag! Deze speciale dag vraagt om een speciaal cadeau. Voor de stoere vaders die voor je klaarstaan en je met alles willen helpen, heb je het perfecte cadeau nodig. Met deze cadeautips geef jij je vader wat hij verdient. 

 

De tuinhaard!
Het perfecte cadeau voor Vaderdag. Niks is zo lekker als je eigen vuurtje maken en je eten daarop bereiden. Als echte mannen pakken ze dit aan en zorgen met hun nieuwe speeltje voor warmte, gezelligheid en eten voor het gezin. Ze komen niks te kort. Deze haarden kun je voor verschillende dingen gebruiken. Natuurlijk voor het maken van een warm vuurtje, ook kun je er met het bijgeleverde rooster lekker eten op roosteren en je kan in het oven gedeelte heerlijke gerechten bereiden. Vergeet ook zeker niet om een keer de oven te gebruiken om een pizza in te bakken, dat is pas genieten! Je ziet hier twee varianten, de outdooroven van Weltevree en de Gerard buitenhaard van Lanterfant. Beide prachtige producten, allebei met een ander prijskaartje. 

Een tuinhaard met een vuurtje erin. Naast de haard staat een mandje met houtblokken. Aan de andere kant staat een blok hout met een bijl erin. Voor de haard staat een stoel met een schapenvacht erop.  Een tuinhaard met grillrooster en het deurtje van de oven op een kiertje. Hij staat tegen de buitenmuur in het zonnetje op het terras.

 

Tuinhaard accessoires
Heeft hij al een tuinhaard? Of vind je het leuk om er nog wat extra’s bij te doen? Dan hebben wij passende accessoires die de beleving van de buitenhaard alleen maar groter maken. Met deze accessoires heb je een prachtig cadeau voor Vaderdag die ook nog eens praktisch zijn. Je ziet hier een ovenschaal om heerlijke gerechten in te kunnen bereiden. Een pizzaspatel om je favoriete pizza in de oven te leggen en er natuurlijk weer uit te halen, om vervolgens te genieten van je eigengemaakte culinair hoogstandje. Een vloerplaat om de ondergrond niet te beschadigen en je buitenhaard stevig te laten staan. Een thermometer om in de gate te houden wanneer de oven precies de juiste temperatuur bereikt heeft, bij de Gerard zit er al een op. Een set handschoenen om je buitenhaard veilig te kunnen bedienen. Als laatste een bijl voor het klein maken van het gesprokkelde hout, of het hout dat je zelf hebt gekocht. Een hele mooi verzameling van accessoires die goed van pas komen bij dit stoere cadeau. 

De zwarte ovenschaal met deksel die je op verschillende manieren in kan zetten. De deksel is namelijk ook een ovenschaal. Hij staat op de buitenhaard. Met de pizzaspatel wordt er een pizza in de oven van de tuinhaard gelegd.  Een metalen plaat ligt onder de tuinhaard.
Een thermometer zit met een magneet vast op de tuinhaard. Een paar bruin leren handschoenen worden gebruikt om een stapel takken te dragen. Een bijl staat in een blok hout op het gras.

 

Zorg dat je niet te laat begint met de inkopen voor Vaderdag. Twijfel dus niet te lang en bestel wat jij leuk vind om te geven. Vaders zijn namelijk blij met alles wat ze van hun kinderen krijgen. Heel veel plezier met het geven van het perfecte cadeau. Mocht je op zoek zijn naar andere accessoires voor buiten, klik dan op deze link. Wil een kijkje nemen in onze collectie buitenmeubels? Klik dan op deze link. Als je toch naar iets anders op zoek bent, kun je natuurlijk altijd andere categorieën bekijken op onze website. 

 

Volg je ons al op Instagram en Facebook? Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, woontrends en acties!