0%

Misschien ken je de slaapbank nog uit je studententijd, ideaal voor op de studentenkamer. Het neemt niet veel plaats in en je hebt zowel een bed en bank in één. En daarom ook zo ontzettend handig als logeerbed. Zo heb je altijd een extra slaapplaats tot je beschikking en een niet dure acceptabele oplossing als je er een enkele nacht op hoeft te slapen. Maar gezien de slaapbank groeit aan populariteit, groeit ook de behoefte naar kwaliteit. Geen drukkende veren meer in je lijf tijdens het slapen maar voldoende stevigheid en comfort.

De slaapbank, voor functioneel wonen



Het woningtekort in de Nederlandse steden blijft toenemen waardoor we steeds vaker microwoningen zien. Kleinere woningen met wel alle voorzieningen in de buurt maar minder woonoppervlakte. Een Tiny house bestaat vaak uit maximaal 40 vierkante meter. En daar komt het slimme inrichten om de hoek kijken. Klapzittingen en slaapbanken bieden een geweldige uitkomst binnen een klein woonoppervlakte. Opvallend is dat we zeer fraai uitgevoerde slaapbanken zien verschijnen die vooral ook slaapcomfort bieden gezien de slaapbank dagelijks wordt gebruikt. Zo herken je een slaapbank niet meer in een oogopslag wat vroeger wel het geval was. Denk maar terug aan diezelfde studententijd.

Nu zijn het strakke designbanken, velvet stoffen of compleet uitgevoerd in leer, er is een uitgebreid aanbod van eigentijdse en moderne slaapbanken. Kijk maar naar de bedbanken van het Deense woonmerk Liv of de Bopita slaapbanken voor de kinderkamer. Maar ook het mechaniek en de afmetingen veranderen. Zo kun je een slaapbank tegenwoordig heel gemakkelijk omtoveren tot een bed en bieden sommige bedbanken extra breedte of lengte. Slaapcomfort staat voorop en ook al winnen ze het nog steeds niet van een echt bed, het komt zeker in de buurt. Daarbij is het zitcomfort ook verschillend per slaapbank. Ben je wat kleiner, dan is het vaak lastig om met de voeten de grond aan te raken. Meten is weten en dat geldt dus ook zeker voor de slaapbank.

De mooiste slaapbanken voor jou geselecteerd


Musthaves inspireert je graag met de mooiste slaapbanken. Shop ze nu gemakkelijk en snel online! Waarom de slaapbank weer hip is Waarom de slaapbank weer hip is Waarom de slaapbank weer hip is Waarom de slaapbank weer hip is Waarom de slaapbank weer hip is Waarom de slaapbank weer hip is Waarom de slaapbank weer hip is