0%

Eén van de grootste woontrends momenteel is een natuurlijke sfeer in huis. En dan kan hout niet ontbreken. De naam zegt het al, WOOOD is groot fan van hout en dat zie je terug in hun collectie. Of het nu gaat om meubels voor in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer, het woonmerk WOOOD heeft voor iedere woonruimte en woonstijl een stijlvol ontwerp van hout.

De landelijke ontwerpen van WOOOD worden gecombineerd met een moderne vormgeving. Dankzij het hout en gebruik van neutrale kleuren zoals wit, grijs en zwart kun je de woonitems met bijna alles combineren. Functionaliteit staat bij de stoere en eigentijdse meubels van WOOOD voorop. Een duidelijk voorbeeld hiervan is de Connect serie. Deze kasten bestaan uit massief grenen hout met stoere lockerdeuren. Perfect voor op de slaapkamers of als handige opbergkast in de hal. Maar ook de Isabel en Dennis kledingkasten staan heel mooi op de slaapkamer en vergeet de kinderkamer niet!
WOOOD collectie

Voor iedere woonruimte de mooiste designmeubels

WOOOD heeft een breed assortiment waardoor zij voor de complete inrichting van jouw interieur kunnen zorgen. Niet alleen de bovengenoemde kasten zijn favoriet maar ook de comfortabele banken en stoelen die leuk te combineren zijn met de moderne bijzettafels en salontafels. Van woonkamer en eetkamer tot aan de slaapkamers, WOOOD ontwerpt altijd volgens de laatste trends waardoor jouw interieur helemaal up-to-date is. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Bram met hippe print of de toffe Mark Mark fauteuil, echte eyecatchers in jouw huis! WOOOD collectie

Verantwoord en duurzaam wonen met WOOOD

Met de collectie van WOOOD haal je niet alleen een mooi, maar ook verantwoord designproduct in huis. Het Nederlandse merk wordt in de eigen fabriek in Noord-Holland geproduceerd, oer-Hollands dus. En ook nog eens heel duurzaam dankzij een verminderde CO2-uitstoot. Het woonmerk richt zich op een efficiënte en verantwoorde verpakkingsmethode. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de flatpack methode. Dit houdt in dat de meubels zo compact mogelijk worden ingepakt waardoor er meer pakketten in de vrachtwagens passen. Maar dat niet alleen, WOOOD werkt voornamelijk met massief grenen en eiken hout. Het overgrote deel van dit hout is FSC gecertificeerd. Dit is hout afkomstig uit bossen waar op een duurzame wijze met het natuurlijke materiaal wordt omgegaan. Daarnaast zijn de houten meubels gemakkelijk zelf in elkaar te zetten met behulp van de bijgeleverde instructies.

Musthaves biedt een uitgebreide collectie van WOOOD. Wij hebben veel woonitems van het label op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Hulp nodig? Wij adviseren je graag over deze eigentijdse en stoere collectie.

WOOOD collectie