Bodilson

Filter
Best Sellers
Meest bekeken
Nieuw
Prijs
Oplopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 90
32
  1. OP = OP - Demi kussen Bodilson zwart - zilver
    Normale prijs  49,00 Speciale prijs  41,65
    ✓ DIRECT LEVERBAAR
  2. OP = OP - Dixie tafellamp Bodilson lichtgrijs
    Normale prijs  149,00 Speciale prijs  126,65
    ✓ DIRECT LEVERBAAR
Filter
Best Sellers
Meest bekeken
Nieuw
Prijs
Oplopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 90
32

Bodilson, we love being different

Deze visie staat vooraan als het om de bedrijfsfilosofie van Bodilson gaat. Bodilson is geen gebruikelijk merk, zij gebruiken comfortabele moderne meubels in combinatie met oude unieke exemplaren. Dit kan een oud tapijt, een kastje, of ijzeren tafel zijn. Met de hand gemaakte vintage stoelen en verlichting. Elke combinatie is mogelijk. De banken en stoelen zijn comfortabel en kunnen in verschillende maten, stoffen en leder worden geleverd. En ook niet geheel onbelangrijk, levering vindt snel plaats!

Successen

In de loop der jaren heeft Bodilson een groot aantal producten uitgebracht die bij onze Musthaves-shoppers een regelrechte hit waren. Vooral de zwarte stalen Zen vitrinekast en heerlijke (lounge-)bank Chili kennen hun populariteit. Naast de prachtige meubels die ze in de collectie hebben opgenomen, heeft Bodilson ook mooie, kwalitatieve vloerkleden en accessoires.

Musthaves.nl is officieel dealer van Bodilson

Bodilson wordt nu in 5 landen wereldwijd verkocht, en Musthaves mag zich een van deze vele dealers noemen. Voor meer informatie over de producten van Bodilson dan kun je altijd contact met ons opnemen. We staan je graag te woord om je alles te vertellen over dit mooie merk wat onlangs is toegevoegd aan onze collectie van designlabels.
To Top