Tuinmeubels van Weltevree

Tuinmeubels van Weltevree
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 58
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 58
32

Weltevree

Een Nederlands designmerk opgericht in 2007 en gevestigd in Amersfoort. Weltevree is een fabrikant van eignetijdse duurzame goederen die als doel hebben om jou en je omgeving te activeren. Zij ontwikkelen inventieve producten in samenwerking met de beste ontwerpers en uitvinders, zowel gevestigde namen als opkomend talenten. Bij Weltevree geloven ze in het opnieuw verbinden met onze fysieke en sociale omgeving en het vinden van tevredenheid binnen handbereik. Hun missie is om bij te dragen aan een bewuster, sociaal en tevreden leven door producten te leveren die het gebruik van je omgeving activeren en verrijken. De producten van Weltevree vragen om een actieve benadering en komen tot leven door gebruik. Hoewel we een voorliefde hebben voor mooie dingen die goed gemaakt zijn, zijn zij ervan overtuigd dat het leven gaat om wat je ervaart, niet om wat je bezit. Elk Weltevree-product is gemaakt om deze ervaringen het hele jaar door te ondersteunen. De producten zijn gemaakt met het oog op duurzaamheid en zijn gemaakt van eerlijke materialen die jarenlang meegaan. Een transparant productieproces en ervaren partners zijn hierbij cruciaal. Zij maken weloverwogen keuzes en blijven zichzelf uitdagen om inspirerende, duurzame producten te maken.

Duurzame producten

Weltevree heeft fantastische producten voor buiten ontworpen. Wij vertellen je graag over hun assortiment bij Musthaves:
  • Tuinstoelen: om heerlijk op te kunnen ontspannen terwijl je van je prachtige tuin geniet. Het assortiment van Weltevree bestaat uit verschillende stoelen en verschillende materialen. Zo is er voor iedere tuin een passend item.
  • Tuinbanken: een meubel om gezellig met meerdere op te zitten en verhalen te delen. Ieder meubel is op zijn eigen manier inventief en zeker de moeite waard.
  • Tuintafels: waar je heerlijke maaltijden aan kunt eten en nog uren na kan tafelen. Ook de bijzettafels van Weltevree zijn niet te missen in je tuin.
  • Tuinverlichting: met tuinverlichting geef je sfeer aan je tuin. De tuinverlichting van Weltevree is een assortiment met mooie producten en sfeervolle producten. De vele mogelijkheden met de producten zorgen ervoor dat je er altijd precies mee kan doen wat je ingedachten had.
  • Tuinhaarden: een sfeervol en warm product. De tuinhaarden van Weltevree zijn voor veel dingen in te zetten. Met de accessoires die erbij te bestellen zijn heb je de ultieme ervaring. Buiten koken is nog nooit zo leuk geweest.
  • Tuinaccessoires: alles om je tuin tot in de puntje in te richten. Dit assortiment bevat handige items die het genieten in je tuin naar een nieuw level brengen.

Weltevree bij Musthaves

Voor producten van Weltevree ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Heb je een keuze kunnen maken uit het mooie en duurzame assortiment van Weltevree? Bestel je favoriet(en) dan via online in onze shop. Profiteer van voordelen zoals gratis verzending boven de €39,-, een retourtermijn van 30 dagen, gratis achteraf betalen en de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Mocht je nog meer informatie wensen over Weltevree of andere top designmerken, neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder.
To Top