Tuinstoelen van Blomus

Tuinstoelen van Blomus
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
10 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
10 Items
32

Blomus

Blomus is een Duits bedrijf dat opgericht is in 1961 en al vier generaties gevestigd is in de Westrijn-Westfaalse stad Sudern. Kwaliteit gaat bij hun boven alles. Een compromisloze kwaliteitsstandaard zorgt ervoor dat de producten een plaats hebben verworven an de top in de internationale designwereld. Bij de keuze voor materialen en productieprocessen doen ze geen concessies, maar ze zijn altijd op zoek naar perfectie. Blomus heeft als doel om een respectvolle, eerlijke, betrouwbare en toegewijde partner te zijn voor de mensen met wie ze samenwerken en de klanten die ze bedienen. Op veel gebieden van het leven trekken tegenstellingen elkaar op magische wijzen aan en halen ze het beste in elkaar naar boven. Dit geldt ook voor het werk van de ontwerper, waarin vrouwelijke kenmerken als gratie, balans en verfijning worden versterkt door een mannelijk tegenwicht in de vorm van strengheid, reductie en doelgerichtheid. De esthetische waarden die Blomus definiëren, zijn de ontmoeting van deze conventioneel mannelijk en vrouwelijke kenmerken van design. Elk designobject van Blomus is de perfecte combinatie van een visueel aantrekkelijk uiterlijk met praktische aspecten, namelijk vorm en functie. Het een werkt niet zonder het ander.

Comfortabele tuinstoelen

Blomus heeft een heerlijk assortiment aan tuinstoelen ontworpen om in weg te zakken en voorlopig niet meer omhoog te komen. De collectie bestaat uit verschillende modellen met verschillende kleuren. Deze natuurlijke tinten passen binnen iedere tuin. Het comfortabele materiaal van de producten maakt de tuinstoelen helemaal af. Ze zijn niet alleen mooi voor het oog, ook nog eens makkelijk in onderhoud. Alle meubels zijn namelijk weerbestendig. Om ze lang mooi te houden kun je ook beschermhoezen bestellen die zorgen dat je tuinstoelen schoon en droog blijven.

Blomus bij Musthaves

Voor producten van Blomus ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Heb je een keuze kunnen maken uit het mooie assortiment tuinstoelen van Blomus? Bestel je favoriet dan online in onze shop. Profiteer van voordelen zoals gratis verzending boven de €39,-, een retourtermijn van 30 dagen, gratis achteraf betalen en de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Heb je nog vragen over de producten van Blomus of andere top designmerken? Neem dan contact met ons op, onze professionals helpen je graag verder.
To Top