Tuinstoelen van Weltevree

Tuinstoelen van Weltevree
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
12 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
12 Items
32

Weltevree

Weltevree betekent dat je je prettig voelt, tevreden bent met je omgeving. In Nederland zijn hier vaak oude boerderijen naar vernoemd. Het is een huiselijk gevoel: hier voel ik mij goed. Deze naam is dus niet voor niks voor zo'n innovatief Nederlands merk gekozen. Zij produceren eigentijdse duurzame producten dit als doel hebben om jou en je omgeving te activeren. Samen met de beste ontwerpers en uitvinders ontwikkelen ze inventieve producten voor in je tuin. Bij Weltevree geloven ze in het verbinden van je fysieke en sociale omgeving en het vinden van tevredenheid binnen handbereik. Hun missie is om bij te dragen aan een bewuster, sociaal en tevreden leven door producten te leveren die het gebruik van je omgeving activeren en verrijken. Weltevree ontwerpt producten die vragen om een actieve benadering en komen tot leven wanneer je ze gebruikt. Hoewel er een voorliefde is voor mooie dingen die goed gemaakt zijn, zijn zij ervan overtuigd dat het leven gaat om wat je ervaart, niet wat je bezit. Elk product van Weltevree is gemaakt om deze ervaringen het hele jaar door te ondersteunen. Deze producten zijn gemaakt met het oog op duurzaamheid en zijn gemaakt van eerlijke materialen die jarenlang meegaan. Hier hoort een transparant productieproces bij met ervaren partners. Weltevree blijkt zichzelf uitdagen om inspirerende, duurzame producten te maken.

Comfortabele tuinstoelen

Weltevree heeft een mooi assortiment aan tuinstoelen. Ze hebben tuinstoelen die onderdeel zijn van een serie, hiermee heb je gelijk een mooi geheel in je tuin. Wil je totaal iets anders? Ook daar heeft Weltevree heerlijke tuinstoelen voor. Alles om jouw relaxmoment optimaal te benutten. De vrolijke kleuren van de tuinstoelen fleuren je tuin helemaal op. Laat je inspireren door deze mooie collectie van Weltevree!

Weltevree bij Musthaves

Voor producten van Weltvree ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Heb je een keuze kunnen maken uit het assortiment tuinstoelen van Weltevree? Bestel je favoriet dan online in onze shop. Profiteer van voordelen zoals gratis verzending boven de €39,-, een retourtermijn van 30 dagen, gratis achteraf betalen en de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Heb je nog vragen over de collectie tuinstoelen van Weltevree of andere top designmerken? Neem dan contact met ons op, onze professionals helpen je graag verder.
To Top