Tuintafels van Blomus

Tuintafels van Blomus
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
2 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
2 Items
32

Blomus

Een familiebedrijf dat opgericht is in 1961 en al vier generaties gevestigd is in de Noordrijn-Westfaalse stad Sundern. Zij danken hun succes niet alleen aan perfect vakmanschap van de hoogste kwaliteit, ook aan de vraag naar authentieke materialen en pure vormen, evenals de onvoorwaardelijke passie voor actie. Dit maakt Blomus een toonaangevende leverancier van interieurdesign en accessoires, tijdloos en al generaties lang geliefd. De sterke familiebanden en het ondernemerstalent kenmerken zowel de familiegeschiedenis als de geschiedenis van een regio die ooit de thuisbasis was van een bloeiende staal- en kolenindustrie. Het bedrijf begon in 1921 als fabrikant van fietsonderdelen. In 1961 werd een nieuw bedrijventerrein geopend met een fabriek voor geschenken en designartikelen van koper, messing, tin en roestvrij staal. Het jaar 2000 markeerde een nieuwe mijlpaal, toen het visionaire ontwerpbureau van vandaag eindelijk werd geboren met de naamsverandering in Blomus. Ook al zijn de tijden veranderd en is Noordrijn-Westfalen als een industriële locatie voor staalproductie niet meer zo belangrijk, de geschiedenis speelt nog steeds een belangrijke rol. Blomus vertrouwd namelijk van oudsher op uitstekende kwaliteit, het nastreven van een zeer innovatieve benadering van productontwikkeling en houdt vast aan het ideaal om praktische eigenschappen van een product in dezelfde mate te ontwikkelen als de esthetiek. Dat in combinatie met een overkoepelde ontwerpfilosofie die eenvoud, vrouwelijke sensibiliteit en een streng gebruik van kleur, vorm en materiaal onderscheidt Blomus van vele andere.

Design tuintafels

Blomus heeft prachtige tuintafels ontworpen die perfect passen bij de rest van hun collectie. Zo maak je een geheel van alle meubels in je tuin. Een tuintafel gebruik je voor je favoriete eten te serveren of om mooi te decoreren met je tuinaccessoires. De tuintafels van Blomus zijn weerbestendig zoals alle andere buitenproducten in de collectie, geen probleem om die buiten te laten staan wanneer je ze niet meer nodig hebt. De verschillende kleuren van deze tafels zijn precies hetzelfde als die van de tuinstoelen, tuinbanken en loungesets, fantastisch om te combineren met elkaar.

Blomus bij Musthaves

Voor producten van Blomus ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Heb je een keuze kunnen maken uit de tuintafels van Blomus? Bestel je favoriet dan online in onze shop. Profiteer van voordelen zoals gratis verzending boven de €39,-, een retourtermijn van 30 dagen, gratis achteraf betalen en de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Heb je nog vragen over producten van Blomus of andere top designmerken? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen je graag verder.
To Top