Tuintafels van Zuiver

Tuintafels van Zuiver
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
28 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
28 Items
32

Zuiver

Zuiver is een merk dat is opgericht in 2011 met als droom om de interieur-iconen van morgen te ontwerpen, voor iedereen. De schaal waarop ze dat doen kan veranderd zijn, maar de reden waarom niet. Tegenwoordig is Zuiver een gevestigde naam in de interieurbranche, de collecties worden verkocht in meer dan 80 landen op 5 verschillende continenten. Zuiver betekent fris, puur en authentiek design voor iedereen. Zij geloven dat creativiteit de comfortabel maakt. Maar de belangrijkste plek van allemaal zal altijd thuis zijn. Dat is jouw plek waar je tot rust kan komen en helemaal jezelf kan zijn. Zuiver ontwerpt voor elk huis eigentijdse meubels, verlichting en accessoires met toekomstgerichte materialen en een vernieuwd design. Ze willen het zo comfortabel mogelijk maken en jouw gevoel van thuis definiëren. Hun aanpak is eenvoudig, maar de overtuiging erachter is groot. Zuiver wil dat hun producten meer zijn dan meubilair. Het gaat om design en functie, maar ook om ervaring, herinneringen, comfort, het alledaagse, het ongewone en het onverwachte. Deze producten moeten voor iedereen toegankelijk zijn. Dat betekent dat Zuiver ontwerpt voor elk interieur, voor elke ruimte, binnen en buiten, ongeacht de stijl. De collectie is voortdurend in ontwikkeling, maar toch blijft het altijd toegankelijk en herkenbaar. Ze combineren tijdloos design met hoogwaardige materialen, in een steeds evoluerende, harmonieuze reeks producten die alle ruimtes verder verrijken.

Design tuintafels

Zuiver heeft een gevarieerd aanbod tuintafels ontworpen die passen in iedere situatie. Of je nu veel plek nodig hebt voor al je gasten of wanneer je een ruimte wil creëren om gezellig met zijn tweeën te zitten. De kleuren in deze collectie passen perfect bij de andere tuinmeubels van Zuiver en zorgen voor een prachtig geheel. De materialen waar de tuintafels van gemaakt zijn hebben een weerbestendige eigenschap, dus je kunt ze rustig buiten laten staan. Deze tafels zijn ook mooi om binnen neer te zetten en daar een leuke plek te creëren. Doordat er makkelijk te combineren kleuren gebruikt zijn, is het leuk om de kleuren met elkaar te combineren voor een speels effect.

Zuiver bij Musthaves

Voor producten van Zuiver ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Heb je een keuze kunnen maken uit het gevarieerde assortiment tuintafels van Zuiver? Bestel je favoriet(en) dan online in onze shop. Profiteer van voordelen zoals gratis verzending boven de €39,-, een retourtermijn van 30 dagen, gratis achteraf betalen en de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Heb je nog vragen over de producten van Zuiver of andere top designmerken? Neem dan contact met ons op, onze professionals helpen je graag verder.
To Top