Tuintafels van Weltevree

Tuintafels van Weltevree
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
14 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
14 Items
32

Weltevree

Weltevree betekent dat je je prettig voelt, tevreden met je omgeving. In Nederland zijn hier vaak oude boerderijen naar vernoemd. Het is een huiselijk gevoel: hier voel ik mij goed. De keuze voor deze naam voor dit eigentijdse Nederlandse merk is dan ook geheel niet vreemd. Weltevree ontwikkelt inventieve producten in samenwering met de beste ontwerpers en uitvinders, zowel gevestigde namen als opkomende talenten. Zij geloven in het opnieuw verbinden van onze fysieke en sociale omgeving en het vinden van tevredenheid binnen handbereik. De missie van Weltevree is om bij te dragen aan een bewuster, sociaal en tevreden leven door producten te leveren die het gebruik van je omgeving activeren en verrijken. De producten vragen om een actieve benadering en komen tot leven wanneer je ze gebruikt. Zij vinden dat het leven gaat om wat je ervaart en niet om wat je bezit. Elk Weltevree-product is gemaakt om deze ervaringen het hele jaar door te ondersteunen. Deze producten zijn gemaakt met het oog op duurzaamheid en zijn gemaakt van eerlijke materialen die jarenlang meegaan. Een transpirant productieproces en ervaren partners zijn hierbij cruciaal. Ze maken weloverwogen keuzes en blijven zichzelf uitdagen om inspirerende, duurzame producten te maken.

Duurzame tuintafels

Een tuintafel is een belangrijk meubel in je tuin. Hier gebeurd namelijk alles omtrent het genieten in je tuin. Heerlijk met je favorieten maaltijden op tafel en in je lekker loungestoel. Deze tafels zijn onderdeel van een serie, waardoor je heel je tuin in kan richten in dezelfde stijl. Weltevree heeft verschillende tuintafels en bijzettafels ontworpen om voor iedere setting een mooi product aan te kunnen bieden. Ga je voor duurzaam accoya hout of liever voor 100% gerecycled aluminium? Het natuurlijk allebei een hele mooie keuze. Heb je plek nodig voor de hele familie of wil je het klein houden? Weltevree heeft tafels met verschillende afmetingen ontworpen. Laat je inspireren door al deze mooie producten!

Weltevree bij Musthaves

Voor producten van Weltevree ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Heb je een keuze kunnen maken uit dit mooie assortiment met tuintafels? Bestel je favoriet dan online in onze shop. Profiteer van voordelen zoals gratis verzending boven de €39,-, een retourtermijn van 30 dagen, gratis achteraf betalen en de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Heb je nog vragen over de producten van Weltevree of andere top designmerken? Neem dan contact met ons op, onze professionals helpen je graag verder.
To Top