Webshop Keurmerk
076-5328184

CableCup

CableCup

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Het begint altijd klein

En zo ook het verhaal van CableCup van de Zweedse ontwerpers Lars Wettre en Jonas Forsman. Zowel het product als het bedrijf kent zijn oorsprong bij de aanschaf van een nieuwe keukenlamp. Het zag er geweldig uit, maar er was een probleem; het leek bijna onmogelijk om de plafondkap goed passend te krijgen. Met een lichte passie voor interieur design en perfectionisme, was dit een behoorlijke doorn in het oog.

Het idee

Het daadwerkelijke idee om een plafondkap binnenstebuiten te keren kwam in Lars op terwijl hij probeerde te slapen. De dag erna begon het met het maken van een kap dat dankzij flexibele materialen binnenstebuiten gekeerd kon worden terwijl het zijn functie als plafondkap behield. Vervolgens hebben Lars en Jonas de handen ineen geslagen met het uitwerken van het design en produceren van de plafondkap, dat later de naam CableCup kreeg.

Productie en kwaliteit

Kwaliteit wordt met elke stap van het proces hoog in acht genomen en het is een van de leidende factoren van het product zelf. Hier is zorgvuldige nagedacht over de keus van materialen en leveranciers die de benodigde skills bezitten om de producten zo met een kwaliteitsgarantie af te kunnen leveren. De productie wordt daarom ook uitgevoerd in Zweden door zeer ervaren spuitgieters met geavanceerde technieken. Vervolgens worden de producten minsten 2 keer gecontroleerd waarna ze worden verscheept. Op deze manier weet CableCup kwaliteit zo goed mogelijk te garanderen.


Musthaves.nl is officieel dealer van CableCup

CableCup is een groeiend bedrijf dat in meerdere landen bekendheid heeft vergaard, en Musthaves mag zich hiervan officieel dealer noemen. Voor meer informatie over de producten van CableCup dan kun je altijd contact met ons opnemen. Of het nu gaat om een product, of meerdere producten op projectbasis, we staan je graag te woord.
Musthaves.nl | Back to School met de mooiste bureau's, tafellampen, kasten en bureaustoelen.
Musthaves.nl | Back to School met de mooiste bureau's, tafellampen, kasten en bureaustoelen.
Musthaves.nl | Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Bestellingen boven de € 20,- worden gratis door onze eigen bezorgers en vertrouwde partners in heel NL en BE bezorgd.
Musthaves.nl | Gratis achteraf betalen

Gratis achteraf betalen

Met AfterPay betaal je pas ná ontvangst, geheel kosteloos en zonder extra kosten. Bekijk je musthave voordat je ervoor betaalt!
Musthaves.nl | Gratis in termijnen betalen

Gratis in termijnen betalen

Met In3 betaal je over 3 termijnen vanaf moment van bestellen. Gemakkelijk en zonder bijkomende rente!
Musthaves.nl | Klantentevredenheid

Klantentevredenheid

Met meer dan 5000 echte klanten beoordelingen is een 9 een cijfer waar we trots op mogen zijn!