Cascade buitendouche Trade Winds

 799,00
Meer informatie
Leveringswijze Onze planning neemt contact met u op voor bezorging.
Productnummer TW_Cascade
Merk Trade Winds
Kleur Natuurlijke materiaalkleur
Materiaal Hout, Nylon
Hoogte 220
Breedte 70
Diepte 70
Gratis thuisbezorgd vanaf € 25
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
De Cascade buitendouche is onderdeel van een reeks kwalitatieve Trade Winds producten.
De Cascade buitendouche is een zeer modern vormgegeven item dat perfect past in het exterieur, bijvoorbeeld naast een zwembad. De buitendouche is ook ideaal voor als je net uit de sauna komt, een lekkere verfrissende douche die buiten geïnstalleerd staat is dan een perfecte oplossing om je interieur droog te houden. De voetplaat van de buitendouche is geheel vervaardigd van Acacia hout. Kenmerkend aan dit hout is de slijtvastheid, de duurzaamheid en zijn levensduur. Dit minimalistisch item is bestendig tegen verkleuring en roestvrij, hierdoor zal de Cascade buitendouche jarenlang geen onderhoud vereisen. Bevestig eenvoudig je tuinslang aan de standaard connector aan de basis en de Cascade douche is gereed! Ideaal voor thuis op het terras of bij het zwembad. - Zeer elegant vormgegeven product. - Vervaardigd van zink, hout en nylon. - Goed voor na het zwemmen. - Eenvoudig te monteren en demonteren. - Gewicht ca. 30KG.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over tuinaccessoires of een ander product van Trade Winds dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Cascade buitendouche van Trade Winds en vele andere musthaves.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top