OP = OP - Clint 2 wandkapstok Spinder Design blacksmith

Normale prijs  79,00 Speciale prijs  67,15 U bespaart € 11,85
Je bespaart: 11,85
Meer informatie
Leveringswijze Met PostNL (NL) of Bpost (Belgie)
EAN 8712077105718
Productnummer GW636-02
Merk Spinder Design
Kleur Natuurlijke materiaalkleur
Materiaal Metaal
Hoogte 19
Breedte 70
Diepte 29
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
De Clint 2 wandkapstok van Spinder Design is onderdeel van de Clint serie.
De Clint wandkapstokken van Spinder Design hebben een modern design met een industriële uitstraling. Het frame bestaat uit stalen buizen, die in vorm gebogen zijn en voorzien zijn van 5 kapstokhaken en een hoedenplank. Om de industriële look te benadrukken zijn de verkleuringen die ontstaan bij het aan elkaar lassen van de buizen nog duidelijk zichtbaar. De Clint wandkapstok is gemaakt van staal en is te verkrijgen in verschillende varianten in zowel formaat als kleur. Zo is de kapstok naast de onbewerkte metalen variant ook verkrijgbaar in een zwart gelakte uitvoering. Daarnaast is de Clint ook verkrijgbaar in een uitvoering met een houten hoedenplank en in een uitvoering met 7 haken. De Clint kapstokken zijn perfect te combineren met het bijpassende schoenenrek en de spiegel met kapstokhaken uit dezelfde serie, voorzien van hetzelfde kenmerkende design.
Blacksmith
Spinder Design kenmerkt zich door zijn gebruik van rustieke materialen en de afwerking hiervan. Zo zijn er een handvol producten uit de collectie voorzien van de zogeheten Blacksmith afwerking. Deze unieke afwerking houdt in dat ze met een blanke lak zijn afgewerkt waardoor de oneffenheden en naden in het metaal goed zichtbaar zijn en zelfs zijn geaccentueerd voor een authentieke uitstraling. De laatste foto is gebruikt als voorbeeld om deze afwerking goed in beeld te brengen van wat de Blacksmith uitvoering precies inhoudt. - Modern design. - Onderdeel van de Clint serie. - Gemaakt van metaal. - Ook verkrijgbaar in zwart. - Voorzien van 5 kapstokhaken.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over wandkapstokken of over een ander product van Spinder Design dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Clint 2 wandkapstok van Spinder Design en vele andere musthaves.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top