Clint wandspiegel Spinder Design blacksmith

 99,00
Meer informatie
Artikelnr: SW639-02
EAN 8712077105756
Merk Spinder Design
Kleur Natuurlijke materiaalkleur
Materiaal Glas, Metaal
Hoogte 60
Breedte 40
Diepte 6
Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-
Gratis betalen in 3 Termijnen met Klarna!
Gratis achteraf betalen tot 30 dagen met Klarna.
Omschrijving

De Clint wandspiegel van Spinder Design is onderdeel van de Clint serie.

De Clint wandspiegel van Spinder Design heeft een modern design met een industriële uitstraling. Het frame bestaat uit gespoten stalen buizen, die in vorm gebogen zijn en voorzien zijn van 4 kapstokhaken en een rechthoekige spiegel. Om de industriële look te benadrukken zijn de verkleuringen die ontstaan bij het aan elkaar lassen van de buizen nog duidelijk zichtbaar.

De Clint wandspiegel is gemaakt van staal en glas en is te verkrijgen in twee verschillende varianten. Zo is de wandspiegel naast de onbewerkte metalen variant ook verkrijgbaar in een zwart gelakte uitvoering. De Clint wandspiegel is perfect te combineren met het bijpassende schoenenrek en de kapstokken uit dezelfde serie, voorzien van hetzelfde kenmerkende design. De kapstokken zijn verkrijgbaar met 7 haken of met hoedenplank van stalen buizen of houten hoedenplank.

Blacksmith

Spinder Design kenmerkt zich door zijn gebruik van rustieke materialen en de afwerking hiervan. Zo zijn er een handvol producten uit de collectie voorzien van de zogeheten Blacksmith afwerking. Deze unieke afwerking houdt in dat ze met een blanke lak zijn afgewerkt waardoor de oneffenheden en naden in het metaal goed zichtbaar zijn en zelfs zijn geaccentueerd voor een authentieke uitstraling. De laatste foto is gebruikt als voorbeeld om deze afwerking goed in beeld te brengen van wat de Blacksmith uitvoering precies inhoudt.

- Modern design.
- Onderdeel van de Clint serie.
- Gemaakt van metaal en glas.
- Ook verkrijgbaar in zwart.
- Voorzien van 4 kapstokhaken.

Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over spiegels of over een ander product van Spinder Design dat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de Clint wandspiegel van Spinder Design of andere producten.
To Top