Collect metalen rek BePureHome

 39,95
Meer informatie
Leveringswijze Met PostNL (NL) of Bpost (Belgie)
EAN 8714713056392
Productnummer 800539-Z
Merk BePureHome
Kleur Zwart
Materiaal Metaal
Hoogte 140
Breedte 50
Diepte 4
Gratis thuisbezorgd vanaf € 39,-
Gemakkelijk retourneren
Gratis achteraf betalen met Klarna
Omschrijving
Het Collect metalen rek van BePureHome is onderdeel van een reeks kwalitatieve BePureHome producten.
De Collect is een multifunctioneel product zoals u aan de foto al kunt zien. Hang hem op, zet hem neer... - EEnvoudig doch functioneel en decoratief - Vervaardigd uit metaal. - Ideaal voor keukentools, handdoeken, tijdschriften etc. - Hoogte 140cm.
Meer informatie?
Mocht je meer informatie wensen over accessoires of over een ander product van BePureHome wat je gezien hebt op Musthaves, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake het Collect rek van BePureHome en vele andere musthaves.
Bezorginformatie
Artikelen met een bepaalde omvang zoals tafels, banken en dergelijke laten we bezorgen door middel van een transporteur of eigen transport. Na ontvangst van je bestelling zal onze planning contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak. Dit gaat altijd in overleg wanneer het beide partijen schikt dus we zullen niet zomaar onverwachts bij je op de stoep staan. Let wel, wij bezorgen op doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag en niet op zaterdagen en zondagen. Voor grote pakketten buiten de reguliere post naar de Waddeneilanden moet men rekening houden met een meerprijs, dit zal altijd vooraf worden overlegd. Bij bezorging van grote artikelen is het van belang dat de vrachtwagen of bus te allen tijde voor de deur kan parkeren. Indien het bezorgd moet worden in een centrum (mits mogelijk graag een parkeerplaats vrij houden) of autovrije zone dient dit vooraf vermeld te worden. Bezorging wordt altijd gedaan middels drempellevering. In etagewoningen wordt het product dus in de hal/gang neergezet.
To Top