Banken van By-Boo

Banken van By-Boo
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 34
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 34
32

Banken By-Boo

In 2013 is een nieuw Hollands interieurmerk bijgekomen, namelijk By-Boo. By-Boo kenmerkt zich door unieke, kleurrijke en opvallende meubels. Daar is wat lef voor nodig maar dat ontbreekt niet bij By-Boo. Ze zijn altijd snel bij de nieuwe woontrends en geven er een eigen twist aan. Vol overtuiging staan ze achter hun concept en kiezen ze voor opvallende woonstijlen en gave woonitems. Wil je iets verrassends in huis? Dan zit je bij By-Boo helemaal goed.

Eetkamerbanken

De By-Boo eetkamerbanken hebben een klassiek en minimalistisch design. Door het materiaalgebruik passen zulke banken in veel verschillende woonstijlen. Denk aan industrieel, landelijk, bohemian en bijvoorbeeld de vintagewoonstijl. Een eetkamerbank is multifunctioneel want er passen vaak meer mensen op, het bespaart ruimte en hij is op verschillende plekken in huis inzetbaar. Zo zorgt hij bijvoorbeeld ook voor een warm welkom in de hal.

Onze collectie van By-Boo

Bij ons in de collectie op dit moment zijn deze twee prachtige eetkamerbanken

By-Boo bank? Musthaves!

Voor de producten van By-Boo ben je bij Musthaves aan het juiste adres. We bezorgen op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van By-Boo, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over By-Boo en vele andere top designmerken.
To Top