Banken van Richmond Interiors

Banken van Richmond Interiors
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Oplopend sorteren
22 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Oplopend sorteren
22 Items
32

Richmond Interiors

De veelzijdige, moderne collecties van Richmond associeer je misschien niet snel met antiek. Toch liggen daar de roots van Richmond Interiors. 45 jaar geleden begonnen ze met inkoop en verkoop van antieke meubels, deze importeerden ze voornamelijk uit Engeland en Frankrijk. Enkele jaren later ging het zo goed dat ze meerdere winkels hebben kunnen openen. Voordat ze het wisten vervulde ze de functie van groothandel van talloze winkels. Ondanks het verrassend snelle succes wilde ze meer: zelf ontwerpen en produceren. Vele internationale handelsreizen en bruisende gesprekken met afnemers volgden. Alle inspiratie die ze opdoen verwerken ze in eigen ontwerpen die perfect aansluiten bij de behoeften van de klanten. Vandaag de dag werkt Richmond Interiors samen met betrouwbare leveranciers om nog meer variatie te kunnen bieden. Alle producten moeten altijd klasse, comfort en sfeer uitstralen. Zij streven continu naar de perfecte balans tussen duurzame kwaliteit met een chique touch en een passende prijs. Ieder jaar worden de Richmond collecties aangevuld met nieuwe ontwerpen. Tegelijkertijd houden ze de meest populaire klassiekers uit hun geschiedenis in leven voor de liefhebbers. Richmond Interiors staat bekend om hun gevarieerde en luxueuze collecties. Wat je persoonlijke smaak ook is; bij Richmond vind je altijd items die van je huis een thuis maken. Ben je een huismus of een globetrotter? Of wil je altijd the best of both wolds? Voor Richmond is niets teveel gevraagd. Zij laten zien dat sfeervol, comfortabel en betrouwbaar uitstekend samen kunnen met verrassend en verleidelijk.

Design banken

De plek waar je tot rust kunt komen na een lange dag, de bank. Richmond Interiors heeft niet alleen hele comfortabele banken ontworpen, ook met een fantastisch mooi design. Op zo'n bank wil iedereen wel plaatsnemen. Het ruime assortiment biedt voor ieder interieur een perfecte bank aan. Voor ruimtes waar een kleinere bank goed tot zijn recht komt en voor een interieur waar een grote bank helemaal op zijn plaats staat. Leuk om eens te kijken naar een opvallend ontwerp om zo je interieur een boost te geven. De zachte materialen die gebruikt zijn voor deze banken laten je heerlijk zitten. Met de verschillende stijlen van ontwerpen gaat de keuze nog heel lastig worden. Ze zijn allemaal ware eyecatchers.

Richmond Interieurs bij Musthaves

Voor producten van Richmons Interiors ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Als je vragen hebt over de producten van Richmond Interiors, of je zoekt een product die (nog) niet op de website staat, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van Richmond Interiors en andere top designmerken.
To Top