Banken van BePureHome

Banken van BePureHome
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
4 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
4 Items
32

Banken van BePureHome

BePureHome is een eigentijds Nederlands merk met stoere producten die in ieder interieur passen. De banken worden gekenmerkt door hun robuuste uitstraling. Het is puur, basic en altijd met een design-twist. De oorsprong van BePureHome vinden we in het landelijke Zwaagdijk-Oost, waar in 1980 een onderneming startte onder de naam De Eekhoorn. In 2006 richten ze het merk WOOOD op en in 2013 volgt het tweede merk BePureHome.

Actuele trends

Een bankstel is een belangrijk onderdeel van jouw woonkamer. Het is de plek waar je tot rust komt na een lange werkdag, waar je gezellig samen zit met vrienden of familie. Kenmerkend voor BePureHome is het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Dit zie je terug in de banken collectie, vaak bestaande uit leder, velvet, bouclé en teddystof. Naast banken produceert het merk allerlei verschillende fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamerbanken en poefs om jouw interieur compleet te maken. Wat je ook zoekt, je vindt het bij BePureHome.

Collectie BePureHome

BePureHome heeft verschillende soorten banken en we hebben de categorieën even onder elkaar gezet. Zo ben je maar één klik verwijderd van de BePureHome
- Daybeds
- 2-zits
- 3-zits
- 4-zits
- 5-zits
- Hoekbanken
- Loungebanken
- Eetkamerbanken

BePureHome bank? Musthaves!

Voor de producten van BePureHome ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Wij bezorgen op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van BePureHome, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord inzake alles over BePureHome en vele andere top designmerken.
To Top