Dressoirs van Eleonora

Dressoirs van Eleonora
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
28 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
28 Items
32

Eleonora

In de jaren 90 ontmoette Willem Schakel tijdens een liefdadigheidsreis naar Roemenië een meisje dat Eleonora heette. Zij nam hem mee naar de meubelfabriek van haar ouders. Daar verloor Willem zijn hart aan de meubels. Hij besloot te investeren in het bedrijf en de meubels te importeren naar Nederland. De naam van zijn nieuwe bedrijf? Eleonora! 25 jaar later is de liefde voor meubels onverminderd groot. En met meer dan 400 dealers in Europa heeft Eleonora inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd. Die ze dik verdiend hebben met de mooie meubels die ze maken. Het doel is om mensen te verwonderen, inspireren en verblijden met nieuwe collecties vol met nieuwe materialen, nieuwe vormen, nieuwe kleuren en nieuwe designs. Dat alles van kwaliteit en gebaseerd op de trends van vandaag en morgen. Eleonora is een vernieuwd en modern merk die kijkt naar hoe zij trends in hun eigen meubels kunnen verwerken. Met deze design meubels haal je echte eye-catchers in huis. 

Design dressoirs

Van de vele meubels die Eleonora maakt hebben ze ook hele mooie dressoirs in hun assortiment. De houtliefhebbers kunnen hierin helemaal hun ei kwijt. Met de mooie houtsoorten die ze verwerken in hun meubels zetten ze goede producten neer. Ook als je wat minder van houten meubels bent hebben ze hele mooie subtiel ontworpen dressoirs met metaal. Deze dressoirs zijn er in verschillende afmetingen en kleuren, om zo voor ieder interieur een passend meubel te kunnen leveren. 

Eleonora bij Musthaves

Voor vragen over de producten van Eleonora of als je zoekt naar een product dat (nog) niet op de website staat, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van Eleonora en vele andere top designmerken.

To Top