Opbergkasten van Eleonora

Opbergkasten van Eleonora
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
5 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
5 Items
32

Eleonora

Willem Schakel begon zijn nieuwe bedrijf nadat hij een liefdadigheidsreis had gemaakt naar Roemenië. Hij ontmoette daar een meisje genaamd Eleonora. Zij nam Willem mee naar de meubelfabriek van haar ouders. Dit was het moment dat hij zijn hart verloor aan de meubels. Willem besloot te investeren in het bedrijf en de meubels te importeren naar Nederland. De naam van zijn nieuwe bedrijf kun je wel raden. Eleonora! Al 25 jaar maken ze met net zoveel liefde deze meubels. En niet zonder succes. Ze hebben met meer dan 400 dealers in Europa een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd. Eleonora heeft een duidelijk doel voor ogen: mensen verwonderen, inspireren en verblijden met nieuwe collecties vol met nieuwe materialen, nieuwe vormen, nieuwe kleuren en nieuwe designs. Met de kwaliteit die je van hun gewend bent en gebaseerd op de trends van vandaag en morgen. Dit merk met hun eigen draai aan de trends van nu heeft voor interieur mooie meubels ontworpen om zo je hele huis in te kunnen richten met design items.

Opbergkasten

Met alle meubels die Eleonora heeft ontworpen weet je niet waar je moet beginnen. Sla zeker de mooie opbergkasten niet over. Deze meubels zijn gemaakt van sterk hout en zijn een goede toevoeging aan je interieur. Door de verschillende houtsoorten zit er altijd wel iets moois voor jouw huis bij. Afhankelijk van de ruimte die je in je huis hebt is het leuk om meerdere modellen te combineren of je kunt dezelfde kast op meerder plekken in het huis terug laten komen. Deze opbergkasten zijn geschikt voor verschillende doeleinden en hebben zo een belangrijke functie in huis. Namelijk het netjes opbergen van jouw spullen of ze nu uit het zicht op in het zicht mogen staan, met deze opbergkasten krijg jij wat je nodig hebt. 

Eleonora bij Musthaves

Voor producten van Eleonora ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Wij bezorgen op een doordeweekse dag dat jou uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Eleonora, of je zoekt een product dat (nog) niet op de website staan, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van Eleonora en vele andere top designmerken.

To Top