Vitrinekasten van Eleonora

Vitrinekasten van Eleonora
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
10 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
10 Items
32

Eleonora

Dit mooie merk komt ook met een mooi verhaal. 25 jaar geleden reisde Willem Schakel af naar Roemenië voor een liefdadigheidsreis. Tijdens zijn reis ontmoette hij Eleonora een meisje uit die omgeving. Zij nam Willem mee naar de meubelfabriek van haar ouders. Daar was hij verkocht aan de meubels. Hij besloot te investeren in het bedrijf en de meubels te importeren naar Nederland. Over naam van het bedrijf hoefde hij niet lang na te denken, dat werd Eleonora. Nu, 25 jaar later, is de liefde voor meubels onverminderd groot. En met meer dan 400 dealers in Europa heeft Eleonora inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd. Deze plek hebben ze meer dan verdiend, want zij maken hele mooie meubels. Eleonora heeft als doel om jou te verwonderen, inspireren en verblijden met de nieuwe collecties vol nieuwe materialen, nieuwe vormen, nieuwe kleuren en nieuwe designs. Dat allemaal van kwaliteit en gebaseerd op de trends van vandaag en morgen.

Design vitrinekasten

Eleonora heeft voor iedere behoefte een meubel gemaakt en zo ook vitrinekasten. Het naar jouw smaak kunnen inrichten van je woning is belangrijk en daar past een van deze kasten uitstekend in. Met het sterke materiaal en het moderne design haal je altijd een top meubel in huis. Eleonora werkt met verschillende materialen en maakt hun meubels in verschillende stijlen om zo voor iedere inrichting een item te ontwerpen.

Eleonora bij Musthaves

Wanneer je vragen hebt over producten van Eleonora of als je een product (nog) niet op de website ziet staan, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alle producten van Eleonora en ander top designmerken.

To Top