Barkrukken van By-Boo

Barkrukken van By-Boo
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
12 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
12 Items
32

Barkrukken By-Boo

By-Boo is een stevig en oer-Hollands interieurmerk, dat onderscheidend, eigenwijs en verrassend is. Zij haken in op nieuwe trends en geven daar hun eigen draai aan. Dit merk is dus niet in een hokje te plaatsen. By-Boo heeft items die gedurfd, kleurrijk en opvallend zijn. Zo als hun slogan 'By-Boo, makes a home' al zegt, je haalt sfeer in huis met deze bijzondere woonaccessoires.

Collectie barkrukken

We By-Boo kennen als gedurfd en opvallend en dat is zeker terug te zien in hun collectie barkrukken. Ze zijn kleurrijk en hebben een heel mooi design. Door de verschillende materialen, kleuren, vormen en maten hebben ze voor iedere stijl een geschikte barkruk. De klassieke barkruk met verstelbare zitting en ronde poot is een niet te missen item in de collectie. Als je kiest voor een modern frame geef je jouw eetkamer weer een hele andere look. Bij dit merk is niks gek en dagen je dan ook uit om eens een gewaagde keuze te maken. Ga bijvoorbeeld voor een kleur variatie in je barkrukken, leuk om aan iedere kant van de tafel een ander kleur te zetten of juist om en om.

By-Boo bij Musthaves

Als je vragen hebt over de producten van By-Boo, of je zoekt een product dat (nog) niet op de website staat, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van By-Boo en vele andere top designmerken.
To Top