Barkrukken van Eleonora

Barkrukken van Eleonora
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
4 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
4 Items
32

Eleonora

Het verhaal speelt zich af in de jaren 90, waarin Willem Schakel voor een liefdadigheidsreis naar Roemenië afreist. Daar ontmoet hij een meisje genaamd Eleonora. Zij neemt Willem mee naar de meubelfabriek van haar ouders. Hij verliest zijn hart aan de meubels en besluit te investeren in het bedrijf. Hij importeert de meubels naar Nederland en vernoemd zijn nieuwe bedrijf naar Eleonora. 25 jaar later is de liefde voor meubels onverminderd groot. Met meer dan 400 dealers in Europa heeft Eleonora inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd. En terecht! De design meubels zijn van een goede en mooie kwaliteit. Het doel van Eleonora is om mensen te verwonderen, inspireren en verblijden met nieuwe collecties vol met nieuwe materialen, nieuwe vormen, nieuwe kleuren en nieuwe designs. Met de kwaliteit die je van Eleonora gewend bent en gebaseerd op de trends van vandaag en morgen.

Design barkrukken

Bij het inrichten van je nieuwe bar of hoge tafel horen barkrukken die helemaal in stijl zijn of een echte eyecatcher in jouw eetkamer. Eleonora heeft hele mooie barkrukken in de collectie. De verschillende kleuren en designs maken die barkrukken voor ieder interieur geschikt. Ze hebben gebruik gemaakt van mooie materialen om de barkrukken een echte design uitstraling te geven. De barkrukken zitten niet alleen heel comfortabel, ze zijn ook nog eens heel stevig. Eleonora heeft meubels met kwaliteit en dat zie je terug in hun mooie collectie design barkrukken.

Eleonora bij Musthaves

Als je vragen hebt over producten van Eleonora of wanneer je een product (nog) niet ziet op de website, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alle items van Eleonora en andere top designmerken.

To Top