Barkrukken van Frederik Roije

Barkrukken van Frederik Roije
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
4 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
4 Items
32

Frederik Roije

Dit Nederlandse ontwerpbureau is op internationaal niveau bezig met het ontwerpen voor verschillende merken. Frederik Roije staat bekend om hun creativiteit en vernieuwende ontwerpen. Zij willen dat producten en ruimtes een nieuwe niveau bereiken. Frederik Roije richt zich op meubels, verlichting, interieur en industrieel ontwerp. Zij werken graag samen met partners die bereid zijn grenzen te overschrijden en zich onderscheiden door exclusief en innovatief design. Naast het werken voor opdrachtgevers creëren zij ook hun eigen collectie meubels, bestaande uit meubels, verlichting en accessoires, die ze wereldwijd verkopen. De collectie is succesvol en groeit. Frederik Roije is altijd bezig met uitbreiden en ontwikkelen van nieuwe producten en contacten om hun succes te vergroten. Zoals in deze mooie collecties is te zien, hebben ze oog voor detail en zijn ze heel eigenzinnig. De ontwerpen zijn gedurfd en modern. Echte eyecatchers in jouw woning.

Design barkrukken

Voor aan die mooie bartafel of hoge tafel die jij in je eetkamer hebt staan heeft Frederik Roije de perfecte barkrukken in hun collectie. Met het mooie en opvallende design van deze barkrukken heb je echte eyecatchers voor in jouw eetkamer. Het strakke en moderne design heeft toch een speelse look door de verschillende lijnen in het ontwerp. Naast het mooie uiterlijk zitten deze barkrukken ook heel comfortabel. Goed om lang te kunnen nagenieten aan tafel.

Frederik Roije bij Musthaves

Voor producten van Frederik Roije ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Als je vragen hebt over producten van Frederik Roije, of als je een product (nog) zien op onze website, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van Frederik Roije en andere top designmerken.

To Top