Barkrukken van Pols Potten

Barkrukken van Pols Potten
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
12 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
12 Items
32

Pols Potten

Het verhaal begon met een zoektocht naar wat de wereld te bieden heeft, dat is pure creativiteit. Sindsdien staat avontuur aan de basis van Pols Potten. Zij gaan voor wereldse expressie, kiezen voor gedurfde samenstellingen en maken eigen regels. De designs geven je interieur iets verrassends, brengen het tot leven en bieden je de gelegenheid om te spelen met jouw ruimte. Pols Potten ontdekt met enthousiasme, ontwerpt met humor en creëren met een niet-aflatende nieuwsgierigheid. En het allerbelangrijkste: zij volgen en voeden hun grootste goed, hun creatieve instinct. Wat ze doen, doen ze goed en met heel hun hart. Als we volwassen worden volgen we in toenemende mate de regels van anderen. Ironisch genoeg vergeten we daarbij de magie van het spel. Speelsheid is essentieel voor onze ontwikkeling, het bevordert onze fantasie en stimuleert onze creativiteit. Al deze punten laat Pol Potten terugzien in hun collectie meubels. Je voegt met dit merk echte blikvangers toe aan je interieur die zorgen voor een speelse touch.

Design barkrukken

Of je ze nou aan de bar van de keuken wil zetten of aan de hoge tafel die je in je eetkamer hebt staan, de barkrukken van Pols Potten zullen hier staan stralen. Het speelse design en de opvallende kleuren maken deze barkrukken tot een ware blikvanger voor jouw eetkamer. De Barkrukken zien er niet alleen fantastisch uit, ze zitten ook nog eens heel lekker. De materialen die gebruikt zijn maken de barkrukken comfortabel en stevig. Met deze barkrukken is lang natafelen vanzelfsprekend.

Pols Potten bij Musthaves

Als je vragen hebt over producten van Pols Potten, of wanneer je een bepaald product (nog) niet ziet staan op de website, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van Pols Potten en andere top designmerken.

To Top