Eetkamerstoelen van Eleonora

Eetkamerstoelen van Eleonora
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 53
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 53
32

Eleonora

Achter dit mooie merk schuilt ook een mooi verhaal. In de jaren 90 ging Willem Schakel tijdens een liefdadigheidsreis naar Roemenië waar hij een meisje ontmoette genaamd Eleonora. Zij nam Willem mee naar de meubelfabriek van haar ouders. Daar begon de liefde voor meubels en hij besloot te investeren in het bedrijf en de meubels te importeren naar Nederland. De naam van het bedrijf werd Eleonora! De liefde voor meubels is nog net zo groot en met meer dan 400 dealers in Europa heeft Eleonora inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd. En terecht! Ze hebben als doel om te verwonderen, inspireren en verblijden met nieuwe materialen, nieuwe vormen, nieuwe kleuren en nieuwe designs. Dat allemaal van kwaliteit en gebaseerd op trends van vandaag en morgen.

Eetkamerstoelen

Eleonora heeft een hele gevarieerde collectie aan eetkamerstoelen. Wanneer je op zoek bent naar kleur in je interieur, dan hebben zij hele leuke en trendy kleuren om je eetkamer op te fleuren. Ga je liever voor zachte of donkere kleuren? Ook dan is er genoeg keuze in deze collectie. Voor extra steun tijdens het zitten in je stoel heeft Eleonora eetkamerstoelen met armleuning. Wil je stoelen die meer ruimte creëren? Kijk dan naar de stoelen zonder armleuning. Is gemak iets wat bij jouw stijl past? Dan heeft Eleonora hele mooie stoelen met wieltjes! Nooit meer moeite doen om je stoel naar achteren of voren te schuiven en je hoeft ook niet meer bang te zijn voor het beschadigen van je vloer. Ook als het gaat om de poten kun je alle kanten op. Ieder onderstel geeft weer een unieke uitstraling.

Eleonora bij Musthaves

Voor al je vragen over de producten van Eleonora , of als je op zoek bent naar een product dat (nog) niet op de website staat, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van Eleonora en vele andere top designmerken.
To Top