Eetkamerstoelen van Frederik Roije

Eetkamerstoelen van Frederik Roije
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
6 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
6 Items
32

Frederik Roije

Dit internationale ontwerpbureau dat gevestigd is in Nederland ontwerpt producten voor verschillende merken en markten. Frederik Roije staat als bedrijf bekend als creatief en innovatief. Zij willen producten en ruimtes naar een nieuwe niveau tillen. Meubels, verlichting, interieur en industriële designs zijn de onderwerpen waar Frederik Roije zich mee bezig houdt. Zij werken graag samen met partners die grenzen durven overschrijden en zich onderscheiden door exclusief en innovatief te zijn. Frederik Roije heeft ook een eigen collectie meubels ontworpen die wereldwijd verkocht worden. Zij hebben een collectie van meubels, verlichting en accessoires, die succesvol is en groeit. Ze breiden graag hun collectie uit door voortdurend nieuwe producten te ontwikkelen en nieuwe contacten aan te gaan die hun succes en verkoop vergroten. Frederik Roije maakt opvallende en moderne designs. De collectie is gewaagd en dat maakt het echte eyecatchers in jouw interieur.

Design eetkamerstoel

Het herkenbare design van Frederik Roije is duidelijk weer terug te zien in hun collectie eetkamerstoelen. De bijzonder vormgegeven stoelen passen goed binnen een strak interieur of juist als opvallend meubel binnen andere stijlen. De verschillende kleuren zijn leuk met elkaar te combineren of je kunt gaan voor één geheel met dezelfde kleur stoelen. Naast dat de eetkamerstoelen er fantastisch uitzien, zijn ze ook nog heel comfortabel om op te zitten. Niks staat het lang tafelen nog in de weg. Frederik Roije heeft mooie kwaliteit meubels met een eigenzinnig design.

Frederik Roije bij Musthaves

Voor producten van Frederik Roije ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Als je vragen hebt over producten van Frederike Roije, of kun je bepaalde producten (nog) niet vinden op de website, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van Frederik Roije en andere top desginmerken.

To Top