by boo eetkamerstoel

by boo eetkamerstoel
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 63
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Oplopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 63
32

by boo eetkamerstoel

By-Boo is een oer-Hollands interieurmerk en kenmerkt zich door zijn onderscheidende en verrassende meubels. Aan de slogan ‘makes a home’ is niets gelogen, met By Boo haal je sowieso gevoel in huis. By-Boo is kleurrijk, eigenwijs, verrassend en uniek. Ze zijn altijd snel bij de nieuwe woontrends en geven daar een eigen draai aan. Vol overtuiging kiezen ze voor opvallende woonstijlen en gave woonitems. Om uniek en opvallend te zijn heb je lef nodig, en dat hebben ze zeker. Het merk By-Boo is kleurrijk, warm en verrassend!

Het kleurrijke merk By-Boo

Van de By-Boo stoelen moet je het hebben! Bij de stoelen komt het ‘kleurrijke’ het best tot zijn recht. Er is een legio aan keuzemogelijkheden: verschillende kleuren, stoffen, materialen, vormen en maten, ze hebben het allemaal! Je kan bijvoorbeeld voor de okergele eetkamerstoelen gaan samen met een bijpassende barkruk uit dezelfde serie. Voor een speels effect kan je dan juist variëren qua kleur of stof. De fauteuils van By-Boo zijn erg uitnodigend en wordt door een velvetstof een echte eyecatcher.

Onze collectie stoelen van By-Boo

Op zoek naar een By-Boo stoel? Dan ben je bij Musthaves op het goede adres. Hier vind je de verschillende soorten stoelen van By-Boo op een rijtje:
- Eetkamerstoelen
- Barkrukken
- Fauteuils

By-Boo stoel? Musthaves!

Musthaves bezorgd op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van By-Boo, of je zoekt een product dat (nog) niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord inzak alles over By-Boo en vele andere top designmerken.
To Top