Fauteuils van Eleonora

Fauteuils van Eleonora
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 35
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 35
32

Eleonora

Met dit mooie merk komt ook een mooi verhaal. In de jaren 90 toen Willem Schakel voor een liefdadigheidsreis naar Roemenië ging ontmoette hij daar een meisje die Eleonora heette. Zij nam Willem mee naar de meubelfabriek van haar ouders. Hier verloor Willem zijn hart aan de meubels. Hij besloot te investeren in het bedrijf en de meubels te importeren naar Nederland. Over de naam van het bedrijf hoefde hij niet lang na te denken, dat werd natuurlijk Eleonora. Al 25 jaar is de liefde voor meubels groot. En met meer dan 400 dealers in Europa heeft Eleonora inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd. Met de mooie meubels die ze maken is dat ook niet zo gek. Zij hebben als doel om te verwonderen, inspireren en verblijden met nieuwe collecties vol met nieuwe materialen, nieuwe vormen, nieuwe kleuren en nieuwe designs. Die zij allemaal hebben ontworpen met kwaliteit en de trends van vandaag en morgen.

Fauteuils

Eleonora heeft prachtige fauteuils ontworpen van mooie materialen. Als je ergens je dag goed in kan beginnen en weer eindigen, dan zijn het deze comfortabele stoelen wel. De leren stoelen zijn makkelijk schoon te maken en hebben een klassieke look. Voor een vrije zit kun je gaan voor een fauteuil zonder armleuning, maar heb je liever wat meer steun dan is een armleuning heel fijn. Voor de echte draaikonten heeft Eleonora verschillende fauteuils die kunnen draaien. Zo kun je alles om je heen in de gaten houden zonder dat je op hoeft te staan of je nek hoeft te verdraaien. Van grote modellen tot de wat subtielere, het zijn allemaal ware eyecatchers.

Eleonora bij Musthaves

Voor vragen over de producten van Eleonora of als je zoekt naar een product dat (nog) niet op de website staat, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van Eleonora en vele andere top designmerken.

To Top