Krukjes van Pols Potten

Krukjes van Pols Potten
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 43
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 43
32

Pols Potten

Het verhaal van Pols Potten begon als een zoektocht naar wat de wereld te bieden heeft, pure creativiteit. Sindsdien staat avontuur aan de basis van alles wat ze doen: ze gaan voor wereldse expressie, kiezen voor gedurfde samenstellingen en maken eigen regels. De designs geven je interieur iets verrassends, brengen het tot leven en bieden je de gelegenheid om te spelen met jouw ruimte. Pols Potten ontdekt met enthousiasme, ontwerpt met humor en creëert met een niet-aflatende nieuwsgierigheid. En het allerbelangrijkste: ze volgen en voeden hun grootste goed, het creatieve instinct. Wat ze doen, doen ze goed en met heel hun hart. Als je volwassen wordt volg je in toenemende mate de regels van anderen. Ironisch genoeg vergeet je daarbij vaak de magie van het spel. Speelsheid is essentieel voor je ontwikkeling, het bevordert je fantasie en stimuleert je creativiteit. En deze speelsheid hebben ze zeker bij Pols Potten. Hun fantasie en creativiteit vind je terug in de mooie producten die ze maken. Allemaal stuk voor stuk bijzonderen meubels die een mooi plaatsje verdienen in ieder interieur.

Design krukjes

Krukjes hebben verschillende functies, ze kunnen dienen als bijzettafel, decoratie en natuurlijk als extra zitplaats. Pols Potten heeft niet alleen functionele krukjes, ook hele bijzondere ontwerpen. Ieder krukje heeft een uniek design die binnen ieder interieur een echte blikvanger is. Dit zijn zeker niet de standaard krukjes die je in ieder interieur ziet staan, met deze ga je opvallen. Laat je inspireren, stap over die drempel en kies voor een van deze bijzondere ontwerpen.

Pols Potten bij Musthaves

Als je vragen hebt over producten van Pols Potten, of je ziet een bepaald product (nog) niet op de website staan, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van Pol Potten en andere top designmerken.

To Top