Bartafels van Eleonora

Bartafels van Eleonora
Uw selectie
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Eleonora

Achter het bedrijf Eleonora zit een net zo mooi verhaal als dat de meubels zijn. Willem Schakel. oprichter van Eleonora, vertrok in de jaren 90 voor een liefdadigheidsreis naar Roemenië. Daar ontmoette hij een meisje genaamd Eleonora, die hem meenam naar de meubelfabriek van haar ouders. Willem verloor zijn hart aan de meubels en besloot te investeren in het bedrijf. Hij importeerde de meubels naar Nederland en vernoemde zijn bedrijf naar het meisje, Eleonora. Al 25 jaar produceert het bedrijf met alle liefde hun design meubels en dat heeft ze ver gebracht. Eleonora heeft met meer dan 400 dealers in Europa een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd. Zij hebben een duidelijk doel voor ogen: mensen verwonderen, inspireren en verblijden met nieuwe collecties vol met nieuwe materialen, nieuwe vormen, nieuwe kleuren en nieuwe designs. Dit alles met kwaliteit zoals je van hun gewend bent en gebaseerd op de trends van vandaag en morgen.

Design bartafels

Om een mooie eetplek te creëren is een bartafel een hele mooie en moderne keuze. Het zorgt ervoor dat je verschillende niveaus in je woonruimte krijgt, waardoor je woning ruimer lijkt. Eleonora heeft daar mooi op ingespeeld en een assortiment ontworpen met bartafels van diverse materialen en afmetingen. Voor ieder interieur is er een passende bartafel. Voor een eetkamer waar weinig ruimte is, je met weinig mensen bent of als tafel erbij, heeft Eleonora kleinere bartafels ontworpen. Deze zijn makkelijk te plaatsen en nemen niet veel ruimte in beslag. Heb je veel ruimte nodig om iedereen kwijt te kunnen? Ga dan een van de grote bartafels. Maak je eetkamer helemaal compleet met de bijpassende barkrukken van Eleonora, ook daar is een ruime keuze in om een passend model te vinden voor jouw interieur.

Eleonora bij Musthaves

Als je nog vragen hebt over de producten van Eleonora of je ziet een bepaald product (nog) niet op onze website, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over de items van Eleonora en andere top designmerken.

To Top