Bijzettafels van Eleonora

Bijzettafels van Eleonora
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Oplopend sorteren
23 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Oplopend sorteren
23 Items
32

Eleonora

Het verhaal van dit mooie merk begon in de jaren 90. Willem Schakel ontmoette tijdens een liefdadigheidsreis naar Roemenië een meisje dat Eleonora heette. Zij nam Willem mee naar de meubelfabriek van haar ouders. Daar verloor hij zijn hart aan de meubels. Willem besloot te investeren in het bedrijf en de meubels te importeren naar Nederland. De naam van zijn nieuwe bedrijf? Eleonora! 25 jaar later is de liefde voor meubels onverminderd groot geworden. En met meer dan 400 dealers in Europa heeft Eleonora inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd. Het doel dat zij voor ogen hebben is: jou verwonderen, inspireren en verblijden met nieuwe collectie vol met nieuwe materialen, nieuwe vormen, nieuwe kleuren en nieuwe designs. Met de kwaliteit die je van ze gewend bent gebaseerd op de trends van vandaag en morgen.

Design bijzettafels

Een product dat je altijd dichtbij je wil hebben is een bijzettafel. Geen moeite meer doen om je glaasje drinken te pakken, hij staat nu gewoon naast je. Eleonora heeft niet alleen hele praktische bijzettafel, ook hebben zij een heel mooi design. Een bijzettafel kan verschillende functies hebben. En daar heeft Eleonora op ingespeeld. De collectie bijzettafels bestaat uit verschillende vormen, afmetingen en materialen. Hiermee is er altijd een passende bijzettafel voor jouw interieur. Of het nu is om je drinken op te zetten als je op de bank zit of dat je een bijzettafel gebruikt om planten een mooie plek te geven, het kan allemaal met de bijzettafels van Eleonora.

Eleonora bij Musthaves

Voor producten van Eleonora ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Wij bezorgen op een doordeweekse dag dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over de producten van Eleonora, of je zoekt een product dat (nog) niet op de website staat, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alle producten van Eleonora en andere top designmerken.
To Top