Eettafels van Eleonora

Eettafels van Eleonora
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 47
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Aantal
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 47
32

Eleonora

Dit mooie merk heeft ook een mooi verhaal. In de jaren 90 ontmoette Willem Schakel tijdens een liefdadigheidsreis naar Roemenië Eleonora. Zij nam hem mee naar de meubelfabriek van haar ouders. Daar viel hij als een blok voor de charmes van de meubels. Willem besloot te investeren in het bedrijf en de meubels te importeren naar Nederland. De naam voor zijn nieuwe bedrijf had hij al bepaald, die moest vernoemd worden naar het meisje dat hij ontmoet had. Eleonora! Al 25 jaar maken ze hun meubels met veel liefde. Daar heeft Eleonora de verdiende waardering voor gekregen, ze staan namelijk met meer dan 400 dealers in Europa op een toonaangevende plek in de meubelbranche. Eleonora heeft een duidelijk doel: jou verwonderen, inspireren en verblijden met nieuwe collecties vol met nieuwe materialen, nieuwe vorm, nieuwe kleuren en nieuwe designs. Kwaliteit is wat er bij alle producten inzit, die gebaseerd zijn op de trends van vandaag en morgen.

Design eettafels

Eleonora heeft voor het hele huis mooie design meubels, zo ook deze prachtige eettafels. Door de kwaliteitsvolle materialen die zij gebruiken in hun meubels, kun je lang van je inrichting genieten. Het ruime assortiment biedt voor ieder interieur een mooie eettafel. Aan een eettafel besteed je veel tijd en daarom mag deze dan ook helemaal naar jouw smaak zijn. De eettafel moet praktisch zijn en daarbij mag hij er ook fantastisch uitzien. De eettafels van Eleonora voldoen aan al deze punten. Met de verschillende materialen, formaten en designs kun je alle kanten op. Een ronde tafel geeft weer een ander effect dan een rechthoekige tafel. Ook de verschillende onderstellen hebben invloed op jouw interieur. Poten die helemaal onder de tafel staan geven meer ruimte, terwijl poten die aan de buitenkant van het blad staan weer een robuustere look geven. Eleonora heeft aan ieder interieur gedacht en de kans van slagen is daarom heel groot.

Eleonora bij Musthaves

Als je nog vragen hebt over de producten van Eleonora of je ziet een bepaald product (nog) niet op de website staan, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van Eleonora en andere top designmerken.

To Top