Tafels van By-Boo

Tafels van By-Boo
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 77
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
Pagina
Items 1-32 van 77
32

Tafels By-Boo

In 2013 is een nieuw Hollands interieurmerk bijgekomen, namelijk By-Boo. By-Boo kenmerkt zich door unieke, kleurrijke en opvallende meubels. Daar is wat lef voor nodig maar dat ontbreekt niet bij By-Boo. Ze zijn altijd snel bij de nieuwe woontrends en geven er een eigen twist aan. Vol overtuiging staan ze achter hun concept en kiezen ze voor opvallende woonstijlen en gave woonitems. Wil je iets verrassends in huis? Dan zit je bij By-Boo helemaal goed.

By-Boo bijzettafeltjes/h2> De By-Boo tafeltjes hebben alles waar je naar op zoek bent. De keuze in het materiaalgebruik zorgt ervoor dat iedere tafel een eyecatcher is. Er wordt onder andere gewerkt met metaal, marmer, glas en mangohout waardoor iedere tafel genoeg heeft aan de natuurlijke materiaalkleur. Liever iets opvallender? Er zijn ook veel messingkleurige uitvoeringen. Kies je voor een bijzettafeltje, een sidetable of een salontafel, met By-Boo haal je een uniek en verrassend item in huis!

Onze collectie tafels van By-Boo

De collectie van By-Boo bij musthaves in een overzicht:
- Bijzettafels
- Salontafels

By-Boo tafel? Musthaves!

Wij bezorgen op een doordeweekse dat jou het beste uitkomt. Als je vragen hebt over producten van By-Boo, of je zoekt een product dat niet op de site staat, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord inzake alles over By-Boo en vele andere top designmerken.
To Top