Tafels van Richmond Interiors

Tafels van Richmond Interiors
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
26 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
26 Items
32

Richmond Interiors

Zij begonnen 45 jaar geleden onder de naam Spieghel Trading Company met de inkoop en verkoop van antieke meubelen. Deze importeerden ze voornamelijk uit Engeland en Frankrijk. Door het succes konden ze een aantal jaar later naast hun drie bestaande winkels nog vijf extra nieuwe vestigingen openen. Ze gingen groter denken en kochten steeds breder in. Voor ze het wisten vervulden ze de functie van groothandel van talloze winkels. Ondanks het verrassend snelle succes wilden ze meer: zelf ontwerpen en produceren. Vele internationale handelsreizen en bruisende gesprekken met afnemers volgden. Die leverden zoveel inspiratie op, dat ze snel overliepen van ideeën. Deze vertaalde ze naar eigen ontwerpen die perfect aansloten bij de behoeften van de klanten. Aanvankelijk richtten ze zich vooral op meubelen en woonaccessoires in landelijke stijl. Deze werden met veel zorg en aandacht gemaakt in hun eigen fabrieken in Roemenië, door de beste vakmensen en de nieuwste machines. Toen zij meer dan 500 dealers bedienden in 50 verschillende landen vonden ze het hoogtijd voor een nieuwe naam. Richmond Interiors past beter bij de wereldwijde visie en grensverleggende stijl van het bedrijf. Vandaag de dag werken ze samen met betrouwbare leveranciers om nog meer variatie te kunnen bieden. Hoe verschillend ze ook zijn, Richmond artikelen moeten altijd klasse, comfort en sfeer uitstralen. Zij streven continu naar de perfecte balans tussen duurzame kwaliteit met een chique touch en een passende prijs. Ze staan dan ook bekend om hun gevarieerde en luxueuze collecties. Ben je een huismus of een globetrotter? Of wil je altijd the best of both worlds? Voor Richmond Interiors is niets teveel gevraagd. Zij laten zien dat sfeervol, comfortabel en betrouwbaar uitstekend samen kunnen gaan met verrassend en verleidelijk.

Design tafels

Op zoek naar een tafel die een echte blikvanger is in jouw woning? Dan moet je bij de collectie van Richmond Interiors zijn. Tafels voor verschillende doeleinden en met mooie ontwerpen. Voor wanneer je houd van een industriële look of juist van een klassieke stijl. Alle stijlen kun je terug vinden in het assortiment van Richmond Interiors. Tafel met verschillende afmetingen en van verschillende materialen. Zo passend er altijd wel iets binnen jouw interieur. Alle ontwerpen zijn bijzonder en anders dan anders. Dit zijn items die je niet in iedere woning tegenkomt. Je vind in deze collectie bartafels, bureaus, eettafels en salontafels. Voor iedere wens hebben zij een mooi meubel ontworpen.

Richmond Interiors

Voor items van Richmond Interiors ben je bij Musthaves aan het juiste adres. Als je nog vragen hebt over producten van Richmond Interiors, of je ziet een bepaald product (nog) niet op de website staan, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van van RIchmond Interiors en vele andere top designmerken.
To Top