Salontafels van Frederik Roije

Salontafels van Frederik Roije
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
2 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
2 Items
32

Frederik Roije

Voor een mooie producten hoef je niet ver want Frederik Roije zit gewoon in Nederland. Dit internationaal designbureau ontwerpt diverse producten voor merken en markten. Het bedrijf staat bekend om hun creatieve en innovatieve ontwerpen. Ze zien een uitdaging in het bereiken van een nieuw niveau met meubels en ruimtes. Naast meubels en interieur richten ze zich ook op verlichting en industriële designs. Frederik Roije heeft graag partners om hun heen die grenzen durven overschrijden en zich onderscheiden in exclusiviteit en innovatief design. Zij ontwerpen ook een eigen collectie onder hun naam, bestaande uit meubels, verlichting en accessoires. Deze collectie is succesvol, groeiend en wordt wereldwijd verkocht. Federik Roije blijft graag bezig met ontwikkelen van nieuwe producten en nieuwe contacten om hun succes en verkoop te vergroten. Hun collectie is eigenzinnig, gewaagd en modern, hierdoor perfect passend binnen de interieurs van deze tijd.

Design salontafels

Een van de meest gebruikte tafel in huis is toch wel de salontafel. Hier staat niet alleen je drinken en eten op, ook design accessoires. Een salontafel is de vormgever van je woonkamer. Frederik Roije heeft mooie design salontafels ontworpen die gezien mogen worden. De bijzondere stijlen maken deze meubels echte blikvangers. Afhankelijk van de ruimte die je wil gebruiken voor een salontafel kun je kiezen voor één groot tafel of meerdere kleine tafels. Wil je jouw woonkamer ruim opgezet houden? Kies dan voor een kleinere salontafel die je in het middelpunt van je woonkamer kan plaatsen. Frederik Roije heeft salontafels ontworpen met verschillende materialen, afmetingen en designs om voor ieder interieur een passend meubel te kunnen leveren. Laat je inspireren door hun mooie collectie!

Frederik Roije bij Musthaves

Voor producten van Frederik Roije ben je bij Musthaves aan het juiste adres. ALs je vragen hebt over producten van Frederik Roije, of je zien bepaalde producten (nog) niet op de website staan, neem dan contact met ons op. Onze professionals staan je graag te woord over alles van Frederik Roije en andere top designmerken.

To Top