Salontafels

Salontafels
Uw selectie
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
19 Items
32
Filter
Prijs: laag - hoog
Prijs: hoog - laag
Meest verkocht
Nieuw
Meest bekeken
Productnaam
Aflopend sorteren
19 Items
32

Salontafels bij Musthaves

De traditionele salontafels hebben een vierkante of rechthoekige vorm met een extra plank onder het tafelblad. Hier kun je boeken of tijdschriften op leggen. Erg handig want op deze manier kun je je spullen opbergen, zodat het tafelblad vrij blijft voor een lekker hapje en drankje. Salontafels kunnen worden gemaakt van verschillende materialen. Hout, MDF, glas of metaal zijn de meest gebruikte materialen voor een salontafel.

Een design salontafel

De salon tafel is met uitstek een van de meest gebruikte tafels in huis. Het leuk decoreren hiervan zorgt er dan ook voor dat de tafel het middelpunt is je woonkamer. Wanneer je besluit om toch lekker voor de tv een hapje te doen wordt de tafel snel omgetoverd tot een eettafel. De salontafel is multifunctioneel inzetbaar. Doordat de salontafels verschillende ontwerpen en materialen hebben is er voor elk interieur en budget is wel een passende tafel te vinden en daarom streeft Musthaves ervoor om de collectie zo breed mogelijk te houden.

Een keuze kunnen maken?

Heb je een keuze kunnen maken uit ons uitgebreide assortiment design salontafels? Bestel dan nu direct je favoriet(en) online in onze shop. Profiteer van gratis verzending van jouw design salontafels een retourtermijn van 30 dagen en uitgebreide betalingsmogelijkheden. Ook zijn de meeste merk salontafels direct leverbaar op voorraad en heb je dus niet met een lange wachttijd te maken. Heb je nog vragen over onze collectie design salontafels? Neem dan contact met ons opnemen. Onze specialisten staan klaar om je te woord te staan inzake de salontafels van Musthaves en andere producten.
To Top